Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] gra na single w kilku

SzYmeK2wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo mojang teraz wprowadza możliwość grania w kilku na jednym single pod warunkiem tego samego operatoora sieci. A nie można by skonstruować to tak że AoL zmieniłby IP na to samo kilku komputerów. Żeby to dawało efekt taki jakbyś się podpinał do czyjejś sieci. Nie wiem nie znam sie na tym tak jakoś wpadłem :) Ale może

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

I w jakim to sensie będzie działać? Bo ja sam również tego nie rozumiem... Przecież robiąc serwer można grać multi tak samo jak single,

w czym będzie różnica, mniejsze lagi, czy brak ich?

OndteAw.png

Opublikowano

Czyli zapewne modyfikacje takie same będzie musiał mieć kolega.. Zobaczysz jaka motanina będzie.

Ale przekierowanie z AOL to na pewno będzie inna bajka, chociaż można spróbować, a nie zadawać

pytania, kompa przez to przecież nie rozwalisz. ;)

OndteAw.png

Opublikowano

@up

Zgłoszone ! :D

A co do tego to nawet dobry pomysł . Czekam na wyjście 1.3 bo to ma być podobno "Przełom w Minecrafcie" . Wreszcie będę mógł sobie z kolegą na "serwie" pograć bez opłat ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

A co do tego to nawet dobry pomysł . Czekam na wyjście 1.3 bo to ma być podobno "Przełom w Minecrafcie" . Wreszcie będę mógł sobie z kolegą na "serwie" pograć bez opłat ;)

Ten przełom może i będzie ale czy na dobre to nie wiem ;/ Wiele rzeczy jak dla mnie jest zbędne ... ale nic pożyjemy zobaczymy

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Jest mozliwosc grania w kilku na singlu przez LAN i Mojang w tym snapshoocie co podalem wyzej dodal mozliwosc zmienienia trybu singleplayer na LAN wystarczy wcisnac esc i w menu jest mozliwosc grania przez LAN, ten pliczek co podalem wyzej trzeba wkleic do podfolderu minecrafta o nazwie "bin"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...