Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zalogowanie do boxybot

chudy8752

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlaczam boxy bota , wpisuje dane , naciskam "Boxing Time" i wyskakuje mi komunikat w nieznanym jezyku oraz angielskim , pisze to " "are you sure that pl3.darkorbit.bigpoint.com is you server " , o co chodzi , prosze o jakies rozwiazanie :) , dla wiadomosci , che puscic pierwszy raz tego Bota i nie rozumiem za bardzo o co chodzi ...

Opublikowano

Hmm a dobrze wypełniasz wszystko ?

Login

Hasło

Skrót serwera na jakim grasz

Tak wszystko wpisuje dobrze ... co moze z tym byc ;/ , ktos mial jeszcze taki problem bo widzialem w innym temacie ze ktos o to pytal ... , prosze pomuz:)
Opublikowano

szczerze to nie wiem za bardzo o co chodzi

{Czy jesteś pewien "

pl3.darkorbit.bigpoint.com" jest twoim serwerem}---- Nic z tego nie kapuje ;/ Soory ale nie pomogę , może jutro z rana gdy ludzie wejdą na Forum to może ci pomogą

Opublikowano

szczerze to nie wiem za bardzo o co chodzi

{Czy jesteś pewien "

pl3.darkorbit.bigpoint.com" jest twoim serwerem}---- Nic z tego nie kapuje ;/ Soory ale nie pomogę , może jutro z rana gdy ludzie wejdą na Forum to może ci pomogą

noo tak :P ale na stronie tego boxy bota , pisze cos o Microsoft .NET Framework 3.5 moze pomozesz mi z tym , nie wiem jak to zainstalowac , pobralem normalnie ale nie moge zainstalowac , jak cos mam windows 7 ultimate:P

Opublikowano

Zrób testowe konto na oficjalnej stronie Darka i spróbuj odpalić botka

a mozesz dac mi link , bo ja nie rozumiem o co nadal chodzi ;) , jaka jest oficjalna strona darka , ja wchodze raczej w to przez wp ,a i mam pytanie , czy adres e-mail tez sie liczy , bo mam z wp jak coos :)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...