Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Lee sin czyli kto potrafi sprostac wymaganiom Piotrka

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

wiem , ze widziecie mnie tutaj pierwszy raz ale nawet ja czasami potrzebuje pomocy , a wiec do rzeczy :)

Potrzebuje osoby , ktora wypisze mi tutaj po Polsku lub Angielsku :

1. Jak dawac w skille na bohaterze Lee Sin

2. Jakie itemki kupowac ( kolejnosc + nazwy Polskie/Angielskie )

Czy generalnie oplaca sie grac ta postacia ?

Prosze tylko o niewstawienie linkow do mobafi... gdyz nie interesuja mnie z tamtad gotowe buildy bo wg. mnie slabo sie sprawdzaja jezeli chodzi o ta postac ;)

Opublikowano

Jungle e -> q -> w (...) maksujemy e -> w/g według uznania.

Top imo q -> e - > w (...) maksujemy q -> w/g uznania

Wiadomo w jungle latarnia, warmog, atma, dorana/ dwa można też wsadzić reszta sytuacyjnie.

Tzw. Dominuje ap -> banshee / fon

Dominuje ad -> frozen heart

http://solomid.net/guides.php?g=14313

Opublikowano

Jungle e -> q -> w (...) maksujemy e -> w/g według uznania.

Top imo q -> e - > w (...) maksujemy q -> w/g uznania

Wiadomo w jungle latarnia, warmog, atma, dorana/ dwa można też wsadzić reszta sytuacyjnie.

Tzw. Dominuje ap -> banshee / fon

Dominuje ad -> frozen heart

http://solomid.net/guides.php?g=14313

fh, haha :D dobre. po ch** mana? lepiej złożyć jakieś ga czy coś.

\/ CORE

Wriggle%27s_Lantern.gifMercury%27s_Treads.gif

\/ ITEMY NA DEF'A

Randuin%27s_Omen.gifForce_of_Nature.gifGuardian_Angel.gifWarmog%27s_Armor.gifAegis_of_the_Legion.gifQuicksilver_Sash.gifBanshee%27s_Veil.gif

\/ ITEMY NA ATK.

Doran%27s_Blade.gifx2Atma%27s_Impaler.gifThe_Black_Cleaver.gifLast_Whisper.gifFrozen_Mallet.gifMaw_of_Malmortius.gifThe_Bloodthirster.gif

\/ ONLY NA NOOBY

Infinity_Edge.gif

\/ CO MOŻEMY KUPIĆ GDY JESTEŚMY NAFEEDOWANI

Trinity_Force.gif

PMK3yt4.png

Opublikowano

buty tabi / merkury, latarnia, dwa dorans blade'y, frozen mallet, atma, sprzedajesz dorany i możesz kupić last whispera / warmoga / bloodthirstera, ale to raczej zamiast latarni / omena. Nie kupuj: Trinity, Infinity Edge'a, Black Cleavera i itemów, które dają mane (useless).

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

buty tabi / merkury, latarnia, dwa dorans blade'y, frozen mallet, atma, sprzedajesz dorany i możesz kupić last whispera / warmoga / bloodthirstera, ale to raczej zamiast latarni / omena. Nie kupuj: Trinity, Infinity Edge'a, Black Cleavera i itemów, które dają mane (useless).

Gdy jesteśmy nafeedowani

Kiedy jesteśmy nafeedowani do Trinitkę warto złożyć, bo tylko z niej mamy większy dmg w late. Można zacząć od samego Shena i potem skończyć Trinitkę, a Black Cleaver to przeciwny team ma 90 armor, i dlatego się wykorzystuje potencjał passywu z fight meele czyli skill - aa - aa - skill.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...