Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza ulubiona postać walcząca z dystansu

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kogmaw - bardzo duzy range przez co kontruje duzo ad carry i sie ciezko go harasuje, nawet dobrze sie farmi

Ashe - dobra pasywka z dodatkowym goldem, bardzo dobre ulti co ulatwia zabicie kogos na lini, bardzo dobre do inicjacji team fightu, pasywka z krytem dzieki ktorej mozna od poczatku dominowac nad przeciwnym ad carry i bardzo przyjemnie sie farmi

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

polecam nautiliusa tez pod suppa bardzo przyjemnie sie nim gra

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Odbiegacie od tematu ;f Pytał się o postacie na dystans a Wy o supportach.

Moja ulubiona to Ashe (tak, moja jedna z pierwszych postaci <3) no i oczywiście graves którego mainuje już od dłuższego czasu.

Opublikowano

Z mojej strony polecam Annie.Jak wymaxujesz w masz zajebista farme,dobry haras (q ze stunem,w,tiber i jest kill)

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Ja polecam Annie/Morgana. Fajne pod AP i łatwe do ogarnięcia. Nie ma lepszej na solo mida postaci jak Annie mówie ci ;p

f8U07UQ.png

Opublikowano

Draven - mam akurat do niego skina, a że cholernie mi się podoba to co zrobię lol

z resztą jego system walki jest bardzo "jajcarski", a ult zmiata robaki z powierzchni ziemi .

Opublikowano

Moją ulubioną postacią jest Tristana <3 Te 90% as jest całkiem miłe. A w team fightach nikt niema ŻADNYCH szans podejść do Ciebie. Odepchnięcie z ulta, potem skok z "w" i każdy normalny człowiek sobie odpuszcza :)

Bóg to twoje sumienie

Legenda
Opublikowano

ad carry- corki, ashe

ap carry- swain, leBlanc,KENNEN,fizz,anivia, lux, ap yi,tristana

Walcząca z dystansu, Yi i Fizz. Seems Legit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...