Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe update planowane dla globali

trixored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2xup

No nie do końca, widzisz ja miałem na obsydianie 91lvl, nie wydałem ani złotówki :)

A ja raczej miałem na myśli to że teraz będziemy bez wyjątku musieli placic :\

Opublikowano

5 postac ? to oni by musieli wy wszystko zmieniac ;x jaka to szansa dla tej postaci na wybicie sie ? stawiam ze nie ma opcji na 5 postac. a co do update to widze ze fajne pomysly ;)

Zastanawiam mnie ten nowy pasek, ciekawy. Dostajemy nowa moc ? zobaczymy ;]

parg.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Expowisko nowe, dobra sprawa. Co do epików.. to przez ten syf metin traci klimat. Ale skoro chcą odblokowac większy lvl, to i zmuszeni są dodac jakieś nowe uzbrojenie...

Ciekawy jest ten pasek nad kulką, po zapoznaniu się z tematem o tym wydaje się być fajną sprawa.

Jednak wszystko się okaże ;)

Opublikowano

Heh fajny update, tylko zanim to wejdzie na kr. trzeba będzie troche poczekać, natomiast na PL'u to myślę, że spotkamy się za ponad rok z tym updatem.

h6IduA1.png

Opublikowano

@UP

No jeśli chodzi o tą mapę dla terenów gildii to testowanie na uk będzie szybciej niż wszyscy myśleli :)

Już 24 lipca, więc załóżmy, że testy będą prowadzone tydzień oraz wyjdzie bez błędów, to na PL'u za jakieś 2 tygodnie już połączone serwery mogą nas czekać :)

Opublikowano

@UP

No jeśli chodzi o tą mapę dla terenów gildii to testowanie na uk będzie szybciej niż wszyscy myśleli :)

Już 24 lipca, więc załóżmy, że testy będą prowadzone tydzień oraz wyjdzie bez błędów, to na PL'u za jakieś 2 tygodnie już połączone serwery mogą nas czekać :)

2 tyg? Pozdro

Jednocześnie informujemy, że nadal pracujemy nad szczegółami. Pierwsze testy odbędą się prawdopodobnie między sierpniem a wrześniem.

źródło: http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/2219062-po%C5%82%C4%85czmy-si%C5%82y-w-walce/#post9817123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...