Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Program do nagrywania.

Palmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie chciałbym się zapytać czy jest jaki poradnik dotyczący programu do nagrywania w lolu.Jeżeli jest to prosze mi powiedzieć czy owy program zmniejsza fps podczas gry?

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Oczywiście że zjada FPS'y , jeżeli masz słabszego kompa to daruj sobie nagrywanie.

Programy :

LoLRecorder

Fraps

Bandicam

Camtasia

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

okolo 5

z takimi fps daruj sobie

chyba ze użyjesz lol recorder on prawie wogole nie zamula to bedziesz mial z 15

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Grasz na wyłączonym dźwięku ? u mnie to dodaje +15 fps więc lol recorder + off muyzka i mam 35+ fps co spokojnie da rade grać zmniejsz może grafike itp tez dodaje fps i możesz nagrywać.

brolaf.png
Opublikowano

Tak gram bez głosu i to naprawde pomaga.Używam programów takich jak game booster.To z lol recorder dało by sie grać?

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Nie da rady chyba bo jak już na wyłaczonych grasz to cud że ci się nie tnie tak to okolo 5 Fps jak mówili,

brolaf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...