Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[wypowiedz sie] Postawie serwer, zdecyduj jaki.

sqez

Tryb na RedoxCraft  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb gry b?dzie najlepszy?

• Freebuild + Cuboid
      20
    • Survival + Frakcje
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Chodzi o to, chce postawic serwer Minecraft. Nie wiem tylko jaki tryb będzie najbardziej ok.

Dlatego prosze Cie o wypowiedź w tym temacie. Napisz na jakim sewerze chcialbys pograc, z jakimi pluginami, na jakim trybie, itp.

Uwzglednione zostaną najardziej powatarzające się propozyje i na ich podstawie postawie serwer do gry.

powiedzmy, ze na propozycje czekam do jutra.

pozdrawiam,

sqez.

Opublikowano

survival z pluginami factions mcmmo i auth me + worldguard (tylko na spawn)

JESTEŚ GŁUPI BO :

1. czytasz ten opis

2.jestes idiotą bo go czytasz z ręką na myszce

4.niesciagaj juz zapuzno

5.jestes idiotą bo niezauwazyles ze niema 3 punktu

6.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

1.jezykiem niemozesz dotknąc kazdego zeba

2.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

4.jestes ślepy bo niezauważyles 3 punktu

5.jestes idiota bo sie smiejesz

6.usmiechasz sie bo myslisz ze inni tez bedą tacy glupi jak ty i skopiują sobie to na sygnature.

7.jestes idiotą bo przeczytales ten opis

Opublikowano

proponuje zrobic serwer surwiwal (jak chcesz miec graczy na dluzej),bez zadnego wielkiego miasta ale z dzialkami.

pluginy:anti x-ray,LWC, i pare innych pluginow podstawowych.

Opublikowano

osobiscie uwazam, ze LWC i survival to opcje, ktore do siebie nie pasuja.

Kiedys na forum byla zapowiedz serwer, ktory jednak nie ruszyl, mianowicie. "real live". Pracujesz, kupujesz domy, stawiasz budynki. upijasz sie mlekiem, siedzisz w wiezieniu, itp. Powiesz szczerze, ze pomysl mi sie spodobal, co Wy na to?

Opublikowano

Nie wiem, co ludzie się usrali na survival+frakcje... ja osobiście zagrał bym na serwerze rpg, np są dwa miasta i możesz dołączyć do któregoś z nich...

game_of_thrones_signature_by_spyrde-d4d40zf.png

Opublikowano

A ja osobiście bym pograł na creative, bez zbędnych pluginów, działek (jedyny plugin to na cuboida) Tych serwerów survival jest aż za dużo, albo tak jak kolega wyżej, 2 miasta i decydujesz do którego chcesz dołączyć

Opublikowano

@up

Już jesteś u psychologa ?

Ja uważam że fajny by był server :

Surv+mcmmo+factions średni spawn i tnt on

Opublikowano

Wszyscy z tym survival frakcje

Minecraft to gra dla kretywnych

W minecrafcie powinno sie budowac a nie nawalac z mieczyka i luku

Ja jestem za freebuildem gdyz nie ma duzo takich serwerow a ludzi chca sie pokazac jak fajnie buduja

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

stokarz w minecraft system pvp nie jest rozwinięty ale własnie taki jakie jest niektórym osobom się podoba

*Tak masz racje minecraft jest gra dla kreatywnych ale na surv tez możesz pobudować

Co do serwer freebuild jest ich mnóstwo tylko z dodatkami rpg/rp i tym podobne

Opublikowano

Według mnie najlepszy jest serwer Rpg ( chodzi mi tutaj dokładniej o to by były np. 2 królestwa i na początku np. ranga plebs, żeby dostać range mieszczanin trzeba wykonywać questy itd. itp. ) :P

Opublikowano

hmmm... a co powicie na serwer z WL, z bukkitem, ale tylko po to, aby wrzucic Anty X-ray'a? Budujemy wioske w jednym miejscu, ale tylko z tego co znajdziemy. Generalnie taki "SinglePlayer" w trybie surv, tyle, ze w multi. hm? :D

Opublikowano

'posta' to Ty walsnie napisales. Nikt Ci nie kaze sie wypowiadac, druga rzecz, kim Ty jestes, zeby decydowac ktory temat sie nadaje, a ktory nie? heh...

Opublikowano

freebuild z cuboidami taki będzie najlepszy

03082059994152820902.jpg

Pomogłem? Jeśli tak daj plusika! Proszę o zdjęcie kilku%!

Opublikowano

Ja stawiam na FB :)

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...