Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Hamachi

ZychuP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

masz Chińskiego klienta do pobrania ??

Bo z tych chińskich serwerów zamula że masakra( 10kb/s ?! o nie to nie może być prawda !! )

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maly offtop nie bylo gdzie napisac

Zychu mozesz powiedziec jaki masz sprzet na ktorym odpalasz serwa i ile ci uciagnal osob do tej pory procek ram i lacze :D

wakow9.png
Opublikowano

Mam problem kuzyn postawil serva na hamachi launcher pod ip ustawiony dochodzi mi do wyboru postaci i jak probuje wejsc w serva kicka mnie.. czego to moze byc wina? co jest zle zrobione??

Opublikowano

Dołączam się do pytania Jordana

aha, próbowałem ostatnio postawić serwer na FreeBSD po DHCP, ciekawie - naprawdę, tylko lekko skonfigurować swoje IP (v6) i serwer śmigał... ale to nie było to samo :D ponieważ musiałem go robić pod kabel do routera ( wiec w 2 kompie - laptopie ) nie miałem internetu a to mijało się z celem :/

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema ;p mam problem ;/ zrobilem juz serva zalogowalem sie na postac na surke i laduje mi sie gra normalnue, jest ten obrazek i ten brazowy..eee cos ^^ tam nadolo kolo paska ladowania popyla ale tak normalnie;p jak juz dochodzi do konca ladowania nagle on zaczyna tak zarabiscie szybkoi sie krecic i jak ruszam myszka to tak jakby moim kursorem sa jakies chinski znaczki ;/ wie ktos o co kamaN? ;p za dobra odp 5 ;p

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

sory tutek jest nie kompletny jak wiekszosc :( ,

chodzi mi zeby ktos napisał , jak zrobic serva i edytowac by wszyscy mogli z niego korzystac ,

jak wyzej : jesli ktos korzysta z mc.exe to moze musi miec klienta chinskiego,

Ja zrobilem sobie spolszczenie , wpisalem tam koncówke z .100 , wkleiłem do polskiego klienta 2008

i sie zalogowalem

Problem polega ze nie wiem czy dobrze robie bo moze powinno byc z normalna koncówka ,

bo dodalem konta i gm jak w poradnikach na youtube , ale

jak próbuje sie zalogować to mi sie serv sypie i wywala: operation timed out

i juz nie moge sie zalogowac

Wiec jak ktos robi poradnik to prosze zeby ktos pisał komu wszystko działa i dodawał konta, dodawał gm i zeby pisał wszystko ze szczegułami

i zgadzam sie z kolega wczesniej ze portow moze byc malo ,

zeby odpalic filezille to np mozna port 22 dodac

by odpalic navicat to 3306 ( usługa Msql)

i 10060 chyba

w filezilla edytujemy questy

w navicat dodajemy konta uzytkowników

(procz tego oczywiscie , zeby odpalic navicat trzeba komendy wpisac gdy sie server uruchomi )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...