Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]T34 a Lowe

Ho0Ls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom lepszy mi bez premki przywozi po 20-40k. Rekord bez to 45k wtedy 4 rozwalilem.

Nom lepszy mi bez premki przywozi po 20-40k. Rekord bez to 45k wtedy 4 rozwalilem moim t34.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Każdy z tych czołgów jest dobry zależy od stylu grania T34 jak jebnie to huj jego wieża jest praktycznie nie do przebicia LOWE znowu jak się dobże skontuje tesz dobry wiem bo mam ale niegrałem nigdy T34 i nie wiem jak zarabia ale zato wiem że lowem mój rekord za przegraną bitwe wyniósł 90 k oczywiście na premce powtażam za przegraną bitwę

Opublikowano

Hmm.. na waszym miejscu nie zastanawialbym sie nad lowei t34 tylko poczekal na nastepna promocje z typkiem ;P Zarobki minimalnie nizsze ale duzo wieksza frajda z gry medem. Pozatym jest tanszy niz te heavy. Kupilem ostatnio i nie zaluje:P

Opublikowano

Hmm nie mowie ze lowe jest zly, tylko ja nie umiem nim grac.. typek jest twardy, mobilny z dosc dobrym dzialem - idealne polaczenie - jesli jedziesz we 3 osoby to idze wprowadzic duzy zamet w szeregach wroga, pozatym srednie zarobki ok 50k mowia za siebie:P

Rozwaliles czy dobiles?? Bo to spora roznica:P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...