Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]T34 a Lowe

Ho0Ls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka uzbierałem w końcu kase, ale teraz nie wiem który dokładnie co proponujecie jakie plusy minusy i jak cenowo to wyjdzie

Like

Opublikowano

T34 jest znacznie lepszy , wieży od przodu przebić się praktycznie nie da , działo ma potwornie mocny DMG , co do lowe to nie mam jakoś specjalnego problemu z przebiciem nawet z Pz IV , za tą samą cenę T34 jest niebo lepszy

Staram się pomóc ;]

Opublikowano

Zarabiać prawie tak samo, lecz T34 zadaje większe obrażenia i to u daje przewagę w zarobkach.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Jak się umie grać, to LOWE wyjdziesz nawet 144 k tak jak kolega ostatnio. Dużo rykoszetów, działo dobra pnetracja, może nie z dużym dmg..I celne jest działo w lowe.

6cluij.gif

Opublikowano

Jeżeli Lowe ma dużo dingów to T34 jest nieśmiertelny :). Zabije go 5 tierem od przodu :)

signature.png

Opublikowano

Wysyłaj SMS'y... Co do tego co jest lepsze zauważ, że lowe więcej strzałow na min niż działko w T34. Mniejszy DMG ale szybciej strzela. Wieża praktycznie w Lowe nawet lepsza niż w T34. Sam mam Lowe i jestem z niego zadowolony. 5 tier prędzej rozwali ci T34 niż lowe

76561198018588473.png
Opublikowano

sms albo przelew. za przelew masz bonusowego golda

signature.png

Opublikowano

na byle jakiej bitwie jestem 50 k na plusie na T34

signature.png

Opublikowano

A te nowe premium tanki? Tez zamierzam kupic premium tanka bo musze na t110 uzbierac

Z nowych to nic nie wydaje sie dobre jagtiger moze byc dobry ale ten IS-6 to nie za mala penetracja jak na 8 tier i ten jego pancerz co przebija 5 tier jagtiger przynajmniej jest szybkostrzelny bo ma 11 strzalów na minute a to przy bliskim starciu sie przyda.

Co do zarobkow T34 to bardzo duze duzo ludzi odemnie z klanu ma bo zdazylo dojsc do niego i zarabiaja wysmienicie po 80 90k z premka bez to po 60 70k

Ja nim gralem tylko w sb i sam dawalem rade 2 is-7 jak tylko wieze wystawilem takie nie ogary ze nie strzelali w wlaz ja polecam T34 lepszy od tego lowe.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Is-6 gralem na serwie testowym, to badziew nic nie ptzebija i wszystko go penetruje. A ten jagdtiger nawet mi sie podobal. Ale kupie chyba t34.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mam t34 ale dużego pecha na bitwach rozwalam nim po 2-3 a i tak przegrywam, na 12 bitew wygralem tylko 3 xD. Raz mi 81k przywiózł mój rekord ;p

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...