Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na mod miesiąca

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za. Pora wprowadzić coś nowego, a nie kręcimy się tylko w koło filmików, screenów i grafiki. Cały czas to samo jest nudne i mozolne .

Może i masz rację ale zaraz będzie taki temat jak :

najlepszy KidMod

najlepszy mmt

najlepszy Administrator

najlepszy Global Moderator

etc.

więc nie wiem czy by to się przydało.

Regmannn

Opublikowano

Nie, cheaty to właśnie o tym jest forum, nie o modach

Forum jest o tym co ułatwia rozgrywkę, nie tylko o cheatach więc...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Może i masz rację ale zaraz będzie taki temat jak :

najlepszy KidMod

najlepszy mmt

najlepszy Administrator

najlepszy Global Moderator

etc.

więc nie wiem czy by to się przydało.

To temat odnośnie modów - modyfikacji, nie rangi moderator.

Opublikowano

jak to forum jest w 100 % o cheatach to Polska nie odpadła z Euro.. Nie wiem czy nawet 15 % obecnie tworzonych tematów to prezentacje cheatów, reszta to problemy, reklamy.

Opublikowano

A mi się ten pomysł bardzo podoba. Niby, dlaczego nie miałoby być takiego konkursu? Przecież konkurs mógłby zachęcić do robienia modyfikacji, nawet napisane jest to w konkursie na najlepszy cheat.

Autorskie cheaty/boty będą rozpatrywane w innej kategorii. Ma to na celu zachęcić programistów cheatów/botów do publikowania nowych rzeczy

Nie wiem po co większość z was napisała w tym temacie

To forum o cheatach

Przecież są setki konkursów na forum na grafike, filmiki i wiele innych rzeczy, więc dlaczego nie popieracie pomysłu na ten konkurs.

Mogę się z wami założyć, że połowa użytkowników forum nie używa hacków. Prawdopodobne jest też to, że prawie 1% użytkowników nie wie co to są cheaty.

Więc nie piszcie, że to jest forum tylko o cheatach. Gdyby na forum byli tylko użytkownicy którzy używają hacków, to było by połowe mniej użytkowników.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie wiem po co większość z was napisała w tym temacie

To forum o cheatach

Tylko dwie/trzy osoby, nie przesadzaj w drugą stronę.

Opublikowano

Jestem Za! Jak Cheat To czemu nie MOD maksiu podał link wyżej. Więcej nie napisze ale bym wam tak odpisał tym co są na nie...... Dobra koniec dobranoc ;) bo się jeszcze rozmyśle

Opublikowano

No dalej ludzie wypowiadajcie się ;)

Może i lekko was potyraliśmy za te pomyłki (ssy do modów ;X)

Ale to nawet ważne jest.

A tutaj przykład tego co było daaawniej robione u mnie w dziale ;)

Nie znalazłem ;X

Opublikowano

Tak jak bodajże Maxiu napisał, nie wiedzieć czym jest modding, szczególnie na tym forum to trochę wstyd ;x

Mody są nawet lepsze od cheatów, bo można zrobić mod o pojedyńczej funkcji jaką ma cheet i używać tylko tego moda, który jest nam potrzebny. Mody są o wiele trudniej wykrywalne i trudno dostać za nie bana.

Ktoś daję fajną propozycję i od razu na nie, "bo nie". Na pewno gdyby zorganizować coś takiego zwiększyło by to zainteresowanie moddingiem na forum, warto ten jeden raz spróbować, jak nie wypali to trudno, ale jak się nie spróbuje to się nie dowiemy czy była to słuszna decyzja.

Opublikowano

Również jestem na tak,jednakże jeśli miało by coś takiego wejść to żeby nie skończyło się na podmianie broni etc. tylko na czymś bardziej pracochłonnym :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jestem na tak. Tylko trudno będzie go ocenić, bo np. jak to będzie mod z CA albo WR to nie wszyscy grają w to. Trzeba byłoby o tym pomyśleć, ale jestem na TAK.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...