Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robilem formata wszystko ok i nie wgrywalem normalnego windowsa tylko jakis windows mx 7 i jak chce instalowac sterowniki realtek to mi nie dziala dalej glos

sterowniki mam na plycie kiedys tez z niej instalowalem i dzialalo. plz pomocy z gory dzieki:)

Opublikowano
Witam robilem formata wszystko ok i nie wgrywalem normalnego windowsa tylko jakis windows mx 7 i jak chce instalowac sterowniki realtek to mi nie dziala dalej glos

sterowniki mam na plycie kiedys tez z niej instalowalem i dzialalo. plz pomocy z gory dzieki:)

Słuchaj może to być to co ja miałem kiedyś pobrałem 7mx i kurde koleś ktory to robil usunal kilka potrzebnych bibliotek ;) pobierz stara wersje 7mx lub polecam WinDT 09 akuratnie teraz uzywam ;)

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

windows 7 do większości sam zainstluje sterowniki, jedynie nie spodziewaj sie ich np. do głośników. Pobierz normalnego windowsa 7, ja win7 ultimate używam już od paru miesięcy i naprawde chwale go sobie

2006-2010

Opublikowano
ja win7 ultimate używam już od paru miesięcy i naprawde chwale go sobie

x2

Opublikowano
windows 7 do większości sam zainstluje sterowniki, jedynie nie spodziewaj sie ich np. do głośników. Pobierz normalnego windowsa 7, ja win7 ultimate używam już od paru miesięcy i naprawde chwale go sobie

Windows MX7 to modyfikacja XP'ka... MX7 =/= W7

Opublikowano

zainstaluj normalnego windowsa? :| każda modyfikacja sie sypie prędzej czy później

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!