Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć Archerem ?

shadowarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim .

Mam taki problem i pytanie .

Zaczne od problemu

Gdy zostawiam M2bob`a to i jest wygaszanie to potem wywala do wybierania konta w systemie , czyli gość admin itp ... Jak to zmienić ?

a Drugie zrobiłem archera no i jak go rozwijać czyli skille i pvp ?

Opublikowano

Mogę Ci pomóc tylko w rozwoju postaci.

Pierwszy skill no to oczywiście ognistra strzała, potem trująca, powtarzalny i deszcz.

Oczywiście staty full zręczność, potem daj w wita a na końcu siła.

Co do eq to musisz mieć dużo abs, jelonka 15um kd +4, zbroję z kd speeda no i jakieś butki +9 (np skórzane kozaki)

HBV27j.png

Opublikowano

1.W ustawieniach coś o zasilaniu.

2.Wbij 35lvl zakup eq ebo+9 naszyjnik i buty1500hp srebna +9 zbroja z hp(może być +0) hełm z bonem szansa na otrucie, omdlenie lub rege hp i jelonek z jak największe średnie.

Jak zdobędziesz takie eq to zrób poli na G-P, zakup marmury i idź do lochu pająków v2.

Oczywiście zrób sobie też buffa smoka.

Jeszcze jak byś załatwił poty zielone i fioletowe i takie bzdury ;p przy okazji jak będziesz robił to eq to możesz czytać ku bo jest tanie :)

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Ja Ci powiem jak zaczac archerem wg mnie!

Wchodzisz w grę, zakładasz eq, wbijasz 10 lv, idziesz na dzikusy na polanke, i pytasz czy chca lura, expisz z nimi w pt do 20/21. Potem piszesz na wolaj, czy ktos chce lura na BO i tak caly czas lurasz, mozesz tez samemu expic, ale to bez sens bo za dlugo, i za trudno.

Dafuq ?

Opublikowano

Chodzi Ci, że wywala Cię do pulpitu, gdzie wybiera się użytkownika?

Jeśli tak, to musisz przedłużyc czas, kiedy będzie się pojawiał wygaszacz ekranu, albo wyłączyc go.

Poszukaj na google o tym, bo ja mam IMaca, a to inny system więc nie mam pojęcia.

Dafuq ?

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...