Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to realne

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Gram na serwerze ravia.eu i typek oddawal konto bylem najszybszy i mam to konto . Jeden typ mowil mi ze mam uwazac by mnie nie orzneli ale ja to dobrze wiem przestrzegal mnie przed czyms takim jak Ze jak wbije typowi na konto wysle mu moje wszystkie passy . Teraz moje pytanie czy taki Cheat istnieje ? Ze jak wbije ziomkowi na konto a on dostaje moje all passy do kont ?

Jezeli tak czy da cos zmiiana all hasel ?

Daje Lajk :)

Opublikowano

Owszem istnieje takie coś. Było takich przypadków trochę że wchodzili komuś na konto i od razu ich konta wszystkie puste.

Czy zmiana haseł. Możesz spróbować jednak pewnie jak zmienisz i zalogujesz sie jeszcze raz to mu od nowa wyśle.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

A moglbys mi powiedzec ( jesli wiesz) w jaki sposob to dziiala ? To wbija mi robaka na kompa czy co ? Oplaca sie przeskanowac kompa antywirem ?

Opublikowano

Do końca sam nie jestem pewien. Słyszałem po prostu ze wchodzisz na jego konto i nagle ma tam jakiś progam i mu passy przesyła.

Coś w stylu loga.

Najlepiej przeskanuj dla świętego spokoju

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

To Keyloger.

Jeżeli takowy jest osoba ,która Ci go założyła zna hasełka do każdego twego konta.

Ja kiedyś na Dragonie dostałem Key'a w tarczy ^^

Nie warto wchodzić chyba ,że masz laptopa brata ,który jest mały,mało wie i tych hasełek mało ma :>

Opublikowano

Czemu ktoś usunał mój komentarz?? Dobra nieważne, jeszcze raz napisze. Nie ma takiej możliwości, tak jak wcześniej ci SPAT pisał, byś złapał jakiegokolwiek keyloggera po wpisaniu jakichkolwiek pasów w Metinie. Nie da się czegoś takiego zrobić, i tyle. Więc nie musisz się martwić.

Opublikowano

jak koles ci dal konto to mozesz smialo na nim grac... a te bajki SPAT'a i o keylogerze w tarczy to niech komus innemu wciska, jesli koles od, ktorego masz konto nic ci nie wyslal to masz czystego kompa no chyba, ze cos wczesniej pobierales to ktos inny moze ci siedziec na kompie, ale dla swietego spokoju wlacz firewala w systemie (jesli masz wylaczony), jesli nie masz platnego antivira takiego jak nod czy kasperki to sciagnij skaner od noda (jest darmowy) z ich strony i uzywaj tego do skanowania kompa co jakis czas a jako antyvira uzywaj microsof seciurity esentiales szybki, dobry i nie mulacy kompa antyvir i co najwazniejsze jest free

Opublikowano

Jest to nie wykonalne. Ale strzeż się przed tym jak bedziesz grał na tym koncie , przełozysz tam eq a po pewnym czasie on zmieni passy

wipek.pl

Opublikowano

Czy ja wam gdzieś napisałem o keyloggerze ? o.O

Kolega z rl miał podobny przypadek też niby wszystko fajnie konto kupione za 3 dni tego i innych jego postaci nie było.

Wiec ogar.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Kolega z rl miał podobny przypadek też niby wszystko fajnie konto kupione za 3 dni tego i innych jego postaci nie było.

Wiec ogar.

SPAT, ale to jest trochę dziwna sytuacja. Stracić te konta mógł mając key-a na komputerze lub przez swoją nieuwagę...

Opublikowano

Key w tarczy ahah, nie ma takiego czegos, ani tego ze wchodzisz na kogos konta i ci twoje jakos okrada. Jedyne czego sie mozesz bac to fakt ze haslo konta mozna na email cofnac chyba tak jak na plu. Nie wiem jak jest na tym privie ale mozliwe ze mozesz maila zmienic bez jego passow do maila

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Wiec ogar.

Do końca sam nie jestem pewien. Słyszałem po prostu ze wchodzisz na jego konto i nagle ma tam jakiś progam i mu passy przesyła.

Coś w stylu loga.

Więc kolego, sam się "ogar" jak możesz. Powtórzę jeszcze raz, nie ma takiej możliwości, byś po wpisaniu jego pasów został hacknięty. Jak pare osób pisało, kolo może zmienić hasło przez e-mail, chyba że na privie nie ma takiej możliwości ale wątpie

Opublikowano

JAK MODERATOR FORUM MOZE BYC AZ TAK GLUPI! JA PIERDOLE! TY KRETYNIE,PUSTAKU,DEBILU!

Dostajecie jakies funkcje a nie macie zielonego pojecia do chuja. Nie ma takiej opcji, jezeli logujesz sie na oficjalnej stronie serwera to dostep do tego maja tylko jego wlasciciele. Dane do kont sa zapisane w bazie danych a jedyny sposob zeby po zalogowaniu stracic konto to logowanie sie na strony fikcyjne.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Okraść Cię może tylko wtedy, gdy użyje funkcji przypomnienia hasła na e-mail, a Ty już na te nowo otrzymane konto przerzuciłeś jakieś eq.

Jeśli nie dostałeś hasła do poczty e-mail, to żadnego eq nie przekładaj, bo możesz je stracić.

aNttU.png

Wesołych Świąt :)

Opublikowano

JAK MODERATOR FORUM MOZE BYC AZ TAK GLUPI! JA PIERDOLE! TY KRETYNIE,PUSTAKU,DEBILU!

Dostajecie jakies funkcje a nie macie zielonego pojecia do chuja. Nie ma takiej opcji, jezeli logujesz sie na oficjalnej stronie serwera to dostep do tego maja tylko jego wlasciciele. Dane do kont sa zapisane w bazie danych a jedyny sposob zeby po zalogowaniu stracic konto to logowanie sie na strony fikcyjne.

popieram.

dsay1.png

Opublikowano

Ale to aż masakratyczne, jak koleś, który jest modem (chujowym swoją drogą, ale jest) i ma ponad 8.5k postów może myśleć, że po wpisaniu pasów w metinie ktoś "ma tam jakiś program i mu passy przesyła"? Ja już na tego moda zbieram po trochu dowody i za jakiś czas założe temat ze skargą by go zdjeli z tego stanowiska bo to co on wyczynia to jest masakra. Usuwanie pomocnych postów tylko po to, bo on mógł napisać takiego samego i zarobić plusika, zamykanie tematów przedwcześnie i bez żadnego powodu i jego super wiedza jakiej popis mieliśmy tutaj to tylko wierzchołek góry lodowej. O niesamowitym spamie z jego strony już nie wspominam. Zresztą, ten post pewnie też zostanie usunięty :)

Opublikowano

WTF? Wirus w tarczy ? Padłem...

@topic

Takie coś nie istnieje i nie jest to realne, gdyby to było to już by masa ludzi na pl wysyłała wszystkim swoje loginy i hasła...

Pasjonat
Opublikowano

Heh , nie można nikomu dać wirusa w postaci tarczy czy jak ci da konto itp.

On Ci dał passy do konta więc możesz spokojnie wbić , jedynie co może zrobić to przypomnieć sobie hasło za pomocą emaila i jak sobie tam eq zrobisz po prostu przypomni , zmieni hasło i tyle.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...