Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co do prawa podatkowego.

mpm112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, myślę nad własnym serwerem i mam na prawdę dobry pomysł ( zapewne nie długo zrobię zapowiedź na mpc) Jednak sam dedyk się nie opłaci. Trochę posiedziałem i stworzyłem system premium jednak nie posiadam jeszcze NIP (brakuje mi kilku miesięcy). Czytałem trochę i zobaczyłem, że nie muszę odprowadzać podatku od kwoty nie większej niż 3.091 zł i teraz pytanie, czy to prawda ?? Chciałbym zrobić to wszystko legalnie ponieważ moja rodzina zajmuje wysokie miejsca i nie chciałbym sprawić im kłopotów. Proszę mi napisać jak mogę legalnie dorobić się nie płacąc fiskusowi ani grosza. Najlepiej gdybym nie musiał zakładać firmy bo jeszcze mam coś takiego jak szkoła. A na czarno nie chcę ryzykować.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

jako gówniarz nic nie zarobisz legalnie bo wszystkie koszty/zarobki na siebie biorą opiekunowie, widać nie znasz żadnego prawa ani przepisów podatkowych, nawet nie wiesz jak z sensem zapytać

zaczynając działalność od unikania podatków ty ją nigdy nie rozpoczniesz nawet

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...