Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] glupota dziecka metina hahah look <3

ziutek1900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema musicie to obejrzec :D

http://www.youtube.com/watch?v=CjEd4omdZO4

kolsiowi tak zalezalo zeby mnie zbanowac nagral film lecz dalej sobie chodze po m2 i boce :) komentarze przeczytajcie to zobaczycie jaki bląd popelnil ktory dziecko by nawet niepopelnilo <3

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

kazdy o takich zeczach pamieta -,-

mi jeszcze ani razu sie niezdarzylo popelnic tak banalnego blędu

Każdemu zdarzają się błedy... Po prostu mało jest doinformowany

Opublikowano

Jak już to rzeczach. To ty tutaj jesteś głupim dzieckiem metina, bo bocisz, nie znasz ortografii i w dodatku myślisz że jesteś fajny bo wstawiasz film na mpc o tym że zaraz będziesz miał bana...

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

nie wiem po co dajesz takie filmiki,jezeli używa tych cheatów to znaczy że jest naszym stałym bywalcem ;) jak dla mnie Gracz który używa cheaty to gracz jak każdy inny . filmik słaby pozdrawiam .

eras.png

Opublikowano

z kolegami up sie zgadzam bocicie bo jestescie słabi... z jednej strony tak po za tym gra juz nie cieszy jak dawniej i mile spedzenie czasu juz nie ma tu miejsca...

Opublikowano

Heh, on popełnił błąd nie pokazując nazwy serwera, ty popełniasz wielkie błędy, byki ortograficzne, śmiejesz się z innych a sam nie jesteś lepszy.

Opublikowano

Komentarz z YT:

"haha mozesz mi skoczyc ;) mam juz boja i wgle :) a po 2 niemasz? nagranego i dowodu ze to s24 :)"

Trudno rozpoznać o którym dziecku metina tutaj mowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...