Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doladowania

Patrysiaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.Mam do Was pytanie jaki odstep czasu musi byc pomiedzy doladowaniami w plusie chodzi mi o to co jaki czas moge sobie doladowywac konto aby mi zaliczalo czy moge np 4 razy tego samego dnia sobie zasilic konto i zaliczy mi to ze bede miala mniej miesiecy do konca umowy?

Opublikowano

Ja mam z plusa na 36 doład i np.kupię 2x karte teraz i ładuje je odrazu dwie naraz to mi się to zlicza i nie mam,że np będę mieć do lipca (2x karta) tylko do sierpnia.

Opublikowano

Dziekuje za odzew.Troszke mi to pomoglo ale bardziej mnie interesuje czy np 4 doladowania naraz dziennie tez zalicza? troche zarabiam na metku;p dlatego tez pytam

Opublikowano

Dziekuje za odzew.Troszke mi to pomoglo ale bardziej mnie interesuje czy np 4 doladowania naraz dziennie tez zalicza? troche zarabiam na metku;p dlatego tez pytam

Tak nalicza. Nie lepiej kolegą/koleżanką po 25zł sprzedawać doład 30zł plus ?

Opublikowano

Oj Ty jak możesz na metku zarabiać :P Jak wyślesz tego samego dnia kilka kodów do wszystkie CI zaliczy;)

Opublikowano

Tak nalicza. Nie lepiej kolegą/koleżanką po 25zł sprzedawać doład 30zł plus ?

wole sobie bo mam glupi telefon a takto szybciej skonczy mi sie umowa i wezme lepszy;p

Opublikowano

To walisz 36 doładowań? czy ile? Sporo na tym metku wyciągasz. Ja raz allegro-metin wyciągnąłem 600zł na czysto, sprzedawanie drożej, kupowanie taniej kont.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...