Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala przy przejsciach przez teleport

RastamanxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mój problem polega na tym że przy każdym teleporcie przejściu przez niego , bądź nawet wylogowaniu wywala mnie , muszę od nowa się logować wcześniej ten problem mi nie przeszkadzał mi do póki nie zacząłem grac na xenoxie i wywala mnie przy katakumbach bo z przejścia na przejście normalnie innych przenosi a mnie wywala jak się loguje znów to wywala do m1 i pisze ze robiłem windę. Próbowałem rożnych sposobów stawiałem system już z 15 razy blokowałem antywirusa jak i firewalla regularnie skanuje kompa i mój problem dalej jest i nie wiem jak go usunąć

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Pingi za duże -,-

Jaki masz internet ? Wpisz w google "test prędkości łącza" i zapodaj wynik to pomoge.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Internet ładny , pingi dobre.

Parametry komputera? RAM, Procek, Karta graficzna, Sterowniki czy są.

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Opublikowano

AMD Phenom 9600 Quad-core processor 4GB ram Nvidia Geforce 8600 GT 512mb Windows XP professional Dodatek servis pack 3 Jak coś jeszcze to mówcie dopisze

PS nie gram z pendrive server mam wypakowany na dysk gdzie nie brakuje pamięci

Sterowniki są

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Wszystko git majonez -,- ja tak miałem przy małej ilości RAMu.

Przeczyść kompa CCleaner"em.

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować system + sterowniki,albo po prostu przeinstalować system?

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Nawet już kilka razy formata machałem i dalej to samo usuwam na bieżąco nie ściągam syfu i nie wiem o co chodzi na każdym metinie tak mam

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

A sprobuj inna postacia wejsc w te tp , moze to wina buga postaci?

pewnie bug postaci bo tesz tak miałem na extreme s 2 :)

umiecie czytać? on ma to na każdym serwerze

odpowiedź jest prosta, gdy ktoś zadzwoni do Ciebie, to Twój internet pada/zwalnia, dlatego ograniczyć rozmowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...