Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pech I Slabe eq?

Minecraftowiecx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam 25lv. woja bodego [bedzie mental]

eq to :

szeroki +6

tygra +6

bojowa +6

helm +6

bizu +0-+4

abs na sztylety i strzaly jakies 15%

Wczoraj postanowilem zrobic konia no ale jak to ja zapomnialem kupic potow i wgl. nie moglem tych lucznikow znalezc? na zlosc...

7min 7 lucznikow i nie wytrzymalem loglem i sie nie udalo , mam jeszcze 4 medale i jakas kase na poty? ^^ Jak sie wybic zeby chociaz na tego zalosnego fms-a zarobic?

Mam tez do dyspozycji kose +5 i jelonka +4 ?

Mam nadzieje ze ktos mi pomoze ^^

edit. server to solar

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Zrób noobka 18 lvl z silnym na M, kup mu eq +6, drop medale. (przydałaby się rękawiczka).

Albo latasz na metki w przedziale 20-30 lvl.

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

Opublikowano

Wojownik body 15 lvl z eq +6, metki bitwy - exp oddajesz na gildie. Później możesz mu wbić 18, zmienić na mentala i iść na małpy. Jak robisz misje na konia, to miej przy sobie fioletowe potki i bilet na jazde konną.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Tak jak up, lub:

-30lv i ryby

-30lv i rudy

-drop na bestach/ezo

-zrób jakiś około 10lv i do m3

-rynek, tzn. wypatruj okazji, kupuj coś i sellaj drożej

-drop hack i na metki do lasu

-35lv z bojem, wystarczy rib/fms+9 slabe sr, aura berek M1 bojowiec, eq+6 i metki 35lv w m2

-robienie co chwile nowej postaci i na bodajże 5lv robienie misji w kt się dostaję jakiś wisior i czasem z hp wpada

-exp, exp sobie np. na orkach lub w m2, może dropnie jakiś item z hp lub abs, czasem na takim expie dużo można zarobić

-lub po prostu kup yang na allegro

Wymieniłem prawie wszystkie sposoby zarabiania, wybierz coś sobie ;)

Opublikowano

Albo zamiast na małpy, leć do Imha(M3) i drop bronie na 30lvl, a następnie je sprzedawaj.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Na serwerze Solar jest w miare tanio. Bij metki w m2 i jakos zarobisz.

Tak, tak. 25lvl bedzie lał metki w2 -_- Strata czasu, za długo bedziesz je ubijał, z reszta metka na 35 nie rozwali...

Ok. Stworz nowa postac. Wbij jej 15lvl i zrób na nia eq +4/+5. Bij metki w m2. Jelsi grasz w jinno to w m1 bij w prawym górnym rogu metki 20lv,15,10lv. Dropnie Ku silne.. Masz 500k do przodu, ku czar. ostrze kolejne 500k do przodu i aura to juz bedziesz troche ustawiony.

Sposobów jest wiele. Mozesz tez dropic kawalki klejnotow w m2.

Opublikowano

Tak, tak. 25lvl bedzie lał metki w2 -_- Strata czasu, za długo bedziesz je ubijał, z reszta metka na 35 nie rozwali...

Ok. Stworz nowa postac. Wbij jej 15lvl i zrób na nia eq +4/+5. Bij metki w m2. Jelsi grasz w jinno to w m1 bij w prawym górnym rogu metki 20lv,15,10lv. Dropnie Ku silne.. Masz 500k do przodu, ku czar. ostrze kolejne 500k do przodu i aura to juz bedziesz troche ustawiony.

Sposobów jest wiele. Mozesz tez dropic kawalki klejnotow w m2.

Strata czasu?Ja wojem body na 24lvl z eq +6 rozwalam bez problemu metki w m2 (30-35lvl).

Bij w m3 i drop bronie na 30lvl i sellaj (ja zawsze tak robie) lub (jak all napisali) drop medale ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...