Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]bany

22kristof22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio niektórzy straszą że dostają od razu bana za bocenie chociaż konto miało ponad 4 tygodnie i nigdy nie dostało warnów

To możliwe? mieli wyjątkowego pecha czy jak? zaostrzono może zasady...

Opublikowano

Warn nie ma tu nic do rzeczy. Wszystko zależy od: jakiego bota używali i jakie ustawienie miał, w jakie dni był włączony. Na dzień dzisiejszy większosc graczy wie jakie ustawienia botów i jakie dni omijac od bocenia. Z takimi informacjami ciężko jest o ban.

Opublikowano

No ciekawe jakie dni omijać.

Ostatnio dostałem bana na 7 dni za próbę włudzenia życia do wrót, które i tak straciłem, przez laga. Nie wiem co było przyczyną ich decyzji, weług nich wyciąg z chuja ich serwera pokazuje, że o tamtej godzienie nie było lagów. Może dlatego, że miałem 4 życia i napisałem, że 1 straciłem przez brak prądu. Ale nie ważne.

Później, po dostaniu bana napisałem im, że spoko już do nich nie piszę, a oni do mnie: "A co bocik już nie działa."

Teraz jak tu wbiją to będą pewnie wiedzieli do kogo należało to konto ale sram na to konto oddałem je już koledze, co dopiero chce zacząć grę.

Nie wiem tylko czy je odbanują, bo ban na 7 dni, a wiedzą, że konto było botowane i nie wiem czy zbanują je na perma po tych 7 dniach.

Może nasi kochani ludze od pomocy technicznej, wiedzą, że latamy na botach lub, przypuszczają, ale za przypuszczenia nie mogą dać bana.

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...