Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogon węża +

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi właśnie na takim lv z rekawica ładnie dropiły. Jak już zamierzasz dropić tym 35 to musisz się wyposażyć w miare dobre eq :)

Opublikowano

Oczywiście, nie jeden.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Ja ostatnio przy oazie jak robiłem lvl konia z zawadiakami widziałem jakiegoś bodego 42 z mojego królestwa który właśnie cały czas uwalał węże. Zastanawiało mnie ile ma tych ogonków, ale przecież nie napisze do niego: ''siema. ile masz ogonów'' bo może skłamać. Dobra, olałem go. Po paru dniach sprzedawałem smoczą+9 5b i właśnie on ją kupił za 15 ogonków :D Jeszcze riba jakiegoś szukał. Pewnie pare dni tam siedział i pukał węże :D

@edit: 1000 postów !!!!!! <3

Opublikowano

zrob tego boja idz na metki cienia i bedzie ogonków :)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

No powiem Wam że boja się nie moge doczekać a szczególnie ogonków czemu? Ponieważ na Candi ogon kosztuje 60kk+ a żeby wam to porónać do innych cen to perły po 60kk+ małże 6/7kk+ rib+9 fms+9 100kk+ Czyli kilka ogonków i jesteś bogaty <3

Dziękuje wszystkim za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...