Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Blessy

LordXIX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam parę pytań dotyczących blessów:

1. Ile bless'ów trzeba mieć żeby eq nie spadło? (Wiem że istnieje jakaś szansa % że przedmioty spadną na bless'ah)

2. Jest taki bless jak twist of fate podobno daje to że jak nas osoba zabije to reszta blessów nie spada nie wiem ile w tym prawdy

3. Co daje każdy bless jest ich 5 opis 5 bless'ów

Z góry thx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Z tego co wiem każdy bless ma jakoś tak 1.30% 2.20% 3.20% 4.20% 5.10%

2.Tego nie wiem

3.Mniej spada podczas śmierci : expa, mlvl, shielda, skili i ostatniego nie pamiętam,

Opublikowano

1 . Z tego co wiem to wygląda tak , z 1 - o 30%, z 2 - o 55%, z 3 - o 75%, z 4 - o 90%, , z 5 - o 100%, to jest ilość o jaką zmniejsza

2 Jest to inne błogosławieństwo, ponieważ zmniejsza karę śmierci w przypadku kiedy zostaniemy zabici przez innego gracza (40% obrażeń w ciągu ostatniej minuty życia). Wymaga co najmniej jednego zwykłego błogosławieństwa lub Amulet of Loss. Otrzymujemy je od kapłana w każdej świątyni w mieście.

3 doświadczenia będzie powoli się zmniejszać. Postać z 50 poziomem straci 1 lvl i tracić będzie 0.5 lvl więcej, co każde 50 poziomów. Oznacza to, że postać z 100 poziomem straci 1.5 lvl, ze 150tym utraci 2 lvle, a postać mająca 200 poziom straci 2.5 lvl i tak dalej. Zatem postać ze 180 poziomem straci około 2.3 lvl. Strata punktów skilla także zależy od poziomu postaci. Im wyższy poziom, tym mniejszy procent punktów skilla stracisz, ginąc.

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...