Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurora [FB][TS3][DEDYK][100SLOTÓW][MNOSTWODZIALEK][MCMMO][ARENY][DARMOWEDREWNO] Najlepszy serwer FB w Polsce!

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

Nazwa serwera: Aurora

IP serwera: FB.YonjiCraft.pl

IP serwera TS3: ts3.YonjiCraft.pl

IP serwera Mumble: mumble.YonjiCraft.pl

Status

b_560_95_1.png

b_560_95_1.png

P.png

Rodzaj Serwera: Freebuild

Hosting Serwera: Dedykowany

PvP: Tak

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie

Sloty: 100

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Pluginy: xAuth, MobArena, SpleefArena, PvPArena, mcMMO, Jobs, Essentials i wiele innych!

Załoga:

[HeadAdmin] yonji,

[Admin] Ncturme,

[Moderator] kama999,

[Moderator] Appleeyes,

[Moderator] Ulala,

[KidMod] DriftujacaWoda,

[KidMod] VenincePL

D.png

Parametry maszyny

CPU: 4x2.0Ghz

Ram: 8GB DDR3

Dysk: 60GB SSD

Połączenie: 100mbit symetryczne

Na naszym serwerze na wstępie dostajesz działkę 20x20 za darmo! Musisz o nią poprosić kogoś z administracji.Dla ViPa i SViPa przewidziane są większe działki, 35x35 i 50x50.Gdy uzbierasz odpowiednią ilość pieniędzy możesz kupić następną działkę według wzoru szerokość * długość * 100 rubinów. Na serwerze panuje genialna atmosfera, możesz na nim poznać wielu ciekawych ludzi.

Na serwerze posiadamy MobArenę, na której możesz walczyć z potworami, PvPArenę na której możesz walczyć z graczami i SpleefArenę, gdzie odbywają się pojedynki w spleefa! Na serwerze także posiadamy plugin mcMMO znacznie urozmaicający grę, dzięki niemu za kopanie zwykłego piasku możesz otrzymywać diamenty!

Na serwerze posiadamy bardzo dużą ilość warpów, m.in.

/warp las - tutaj możesz zdobyć drewno

/warp market - sklepy graczy i AdminShop na samej górze.

/warp katedra - wielka budowla zbudowana przez naszego budowniczego

/warp piach - możesz tutaj pokopać dirtu i sandu

/warp dzialki,dzialki2, dzialki3, dzialkivip, dzialkisvip - tutaj możesz poszukać wolnych działeczek

/warp centrum - centrum naszego miasta

Na serwerze jest także mapa Surowcowa, na której to PvP i moby są włączone poza specjalnymi warpami takimi jak chociażby /warp las.

Kupno wszelkich usług premium na naszym serwerze jest w pełni zautomatyzowane dzięki autorskiemu pluginowi! Więcej pod komendą "/kup"

Posiadamy unikalny system kupowania rang na serwerze za rubiny (walutę serwerową) dzięki autorskiemu pluginowi HeadAdmina, stworzonemu specjalnie dla naszego serwera! Dzięki temu możesz posiadać unikalną rangę na serwerze! Nikt poza tobą jej nie będzie miał!

kupranga.jpg

Komenda: /kup ranga <kolor> <tytulrangi>

Zapraszamy!

Opublikowano

Przypominam, że można składać podania na budowniczych na naszym forum, jego adres znajdziesz na serwerze!

//Dubel post. Używaj opcji edytuj.

Opublikowano

Ogłaszam konkurs na najlepszą działkę na serwerze!

Termin oddawania prac: 1 lipca 2012r

Ogłoszenie wyników: do 3 lipca 2012r

Nagrody:

1. VIP na 15 dni (przysługuje mu darmowa działka 35x35) + 20000 rubinów (waluta serwerowa)!

2. Dzialka 35x35 + 10000 rubinów (waluta serwerowa)!

3. 32 diamenty

Więcej info na serwerze i forum!

Opublikowano

Zajebisty w pizdu serwer! Admini/moderatorzy są zawsze w grze i zawsze służą pomocą. Wszedłem na server poraz pierwszy i po paru minutach mialem juz dzialke. Wiec server godny polecenia :)

Pozdrawiam Wojtek666

card.png
Opublikowano

Serwer RPG jest totalnym niewypałem , za to FB muszę zobaczyć... za ok. 20 min podejmę decyzję

EDIT: Jest gorzej niż myślałem , nie da się uzbierać normalnie surowców ani kasy , bo jest PvP i dzieciaki w iron / diax eq cały czas zabijają. Jednak plusem są budowle na serwie , więc moja ocena: 3.5/10

Opublikowano

Serwer RPG jest totalnym niewypałem , za to FB muszę zobaczyć... za ok. 20 min podejmę decyzję

EDIT: Jest gorzej niż myślałem , nie da się uzbierać normalnie surowców ani kasy , bo jest PvP i dzieciaki w iron / diax eq cały czas zabijają. Jednak plusem są budowle na serwie , więc moja ocena: 3.5/10

Tak się składa, że na warpach od zbierania surowców jest No-PvP (poza kopalnią z powodów czysto technicznych, bo surowcowa jest także mapą surviwalową).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...