Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurora [FB][TS3][DEDYK][100SLOTÓW][MNOSTWODZIALEK][MCMMO][ARENY][DARMOWEDREWNO] Najlepszy serwer FB w Polsce!

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nastąpiło połączenie kont na tym serwerze i naszym drugim RPG ;) Teraz automatycznie po rejestracji na tym serwerze lub RPG jest zakładane konto na forum o takich samych passach ;) Zapraszamy!

Opublikowano

Odradzam, niestety HeadAdmin zamiast przydzielić mi działkę, o którą się prosiłem 15 minut, to wolał cieszyć się z wulgaryzmów na czacie i ogóle nie reagować <_<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest to najlepszy serwer na jakim grałem;D.

Miła atmosfera,szybka pomoc adminów.

Serdercznie polecam.

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer, który przyciągnął mnie do gry. Polecam wszystkim, którzy szukają dobrej atmosfery.

21252947270466531024.png

czonek.jpg

Nowy na MPC Forum.

Zbieram plusy (
+
)

Opublikowano

Czytałem sobie tabliczki i mnie wywaliło z błędem: Internal exception: java.net.SocketException: Software caused connection abort: recv failed

O ile się nie mylę zgubiono pakiet :P

Od tego czasu nie mogę się połączyć z tym serwerem (inne działają poprawnie), mimo, że w statusie w temacie pokazuje, że jest kilku graczy oraz online. Zna ktoś rozwiązanie? Bo serwer zapowiadał się fajnie...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

szkoda,serwer był taki fajny,jeden z moich pierwszych serwerów, Yonji, pomyśl o tych wszystkich graczach, może mała reaktywacja?

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...