Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP reset skilla

kejuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na serwerze Metin2 US posiadam sure WP na 70 poziomie skille jakie tam mam to:Ostrze P,Wir G8,Zbroja,G1 i Palec M8 strach na 1 pkt zastanawiam sie nad zresetowaniem palca i zamiast tego dac strach na M1 dodam,że postać jest robiona pod expa i metki.Mam również rozdane staty w proporcji

Vit:40

Int:90

Siła:90

Zr:4

Czy warto jest również zresetować siłę na poczet Vit?Mam 13,7k hp z tym buildem i 704 defa.

Opublikowano

Zresetuj Palca i zrób Strach.

Staty masz dobre,pod exp i metki.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Oczywiście, jesli tylko na metki i exp to zmieniaj...

Możesz też usunąc Wir i dać rozpro. Jak ktoś Ci bedzie ksuł, to rzucasz na niego rozpro i pada.

Co do stat. Hmm zazwyczaj się robi tak: maxuje się wit i int, i po wbiciu 75lvl kasuje się WIT na rzecz Siły, więc dobrze jest :)

Opublikowano

rozpro nie... wir zostaw i zamiast palca to strach.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

o kurde :O człowieku ty masz złe staty dane... najpierw max int potem max hp i potem max zręczność ... Co do skilli zresetuj ochro i daj w strach bo to podstawa u wp

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jeśli postać jest tak jak mówisz tylko PvM to resetuj palca i dawaj w strach. Zawsze będziesz miał łatwiej w dt na 7 czy na eventach takich jak był ostatnio na PLu z tymi metkami na wezowym ;D

Opublikowano

Możesz też usunąc Wir i dać rozpro. Jak ktoś Ci bedzie ksuł, to rzucasz na niego rozpro i pada.

Co do stat. Hmm zazwyczaj się robi tak: maxuje się wit i int, i po wbiciu 75lvl kasuje się WIT na rzecz Siły, więc dobrze jest :)

szkoda mi wiru resetowac jak juz na G8 jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...