Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SfBot Kilka pytań

Kind3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio, znalazłem tą własnie gre, zauważylem że są na nią boty no cóż zawsze można spróbować, tylko mam pytanie bo wiem że bot wykonuje wszystkie akcje z prędkoscią swiatła, jak to pozmieniać? I jaki czas ustawić żeby Administratorzy tego nie zauważyli?

kinder2.jpg

Opublikowano

Dzięki wielkie, A powiedz mi jeszcze jak mam zdobywać poziom awanturniczości ? on się jakoś regeneruje ? czy Trzeba dawać grzybki?

kinder2.jpg

Opublikowano

Awanturniczość regenerule się o północy. Możesz też doładować awan... pijąc piwa (1 grzybek 20 awan... max możesz dziennie pić 10 piw)

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Super dzięki, Powiedz mi jeszcze bo gram zwiadowcą jak mam rozdawać staty ? Próbuje sam ale nie wiem czy robie dobrze, na 7 lvl Mam tak

Siła:28

Zręczność: 50

Inteligencja:26

Wytrzym:40

Szczęście:44

kinder2.jpg

Opublikowano

Skoro jesteś zwiadowcą, musisz mieć przede wszystkim duży atak i szczęście.

Napiszę ci chronologicznie w co dodawaj, od najważniejszego do najmniej, aczkolwiek każde jest ważne.

Zręczność

Szczęście

Wytrzymałość

Siła

Inteligencja

Siła oraz Inteligencja dają ci obronę (woj, mag) czasem również bardzo przydatne.

Opublikowano

Wcale :)

Wiem, bo grałem na wielu kontach. Nie ma co się kłócić obie potrzebne, ale jak ci krytyk siądzie to może ci życia nie starczyć

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...