Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Energia Galaxy Gates

BartekRazor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .Mam pytanie ,a mianowicie jak zdobywać duże ilości energii do GG .Jest jakaś inna możliwość niż zbieranie palladium ? .Niektórzy robią wrota kilka razy dziennie i z kat oni mają na to energie ? czy to za uridium części ? Pozdrawiam :D Razor

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Jak chcesz robić jak najwięcej wrót:

- Składasz z palladium.

- Robisz wrota.

- Składasz z nagrody i palladium ( tyle co ci zabraknie ).

I tak ciągle :)

Opublikowano

Jak chcesz robić jak najwięcej wrót:

- Składasz z palladium.

- Robisz wrota.

- Składasz z nagrody i palladium ( tyle co ci zabraknie ).

I tak ciągle :)

Może trochę jaśniej bo jestem zielony xD

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Zbierasz palladium składasz z tego wrota z nagrody z wrót składasz kolejne wrota a jak ci zabraknie urki zbierasz palladium i skladasz z tego :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

W sensie że składają wszystkie najopłacalniejsze wrota z pallandium, potem uri które zarobią z tych wrót klikają w galaxy zbierając na nastepne wrota. Oczywiście na złożenie może im zabraknąc wiec znowu zbierają pallandium tylko już mniej potrzebuja niż wcześniej....

Robiąc tak dużo expią i robią lepszą range oraz zbierają ammo x4 ale nie zarabiają w ten sposób uri ;)

A tak to dodatkowe energie tylko 2 sposoby sa tak jak na górze boxy lub pallandium...

Opublikowano

zete :) ewentualnie alfe/bete bądz epsilon ale to już mniej polecam

zeta jest łatwiutka a daje 35k uri 50cdd 25 kluczy i pare innych rzeczy, a co najwazniejsze może dac havocka :)

Opublikowano

No ale ile to trzeba energii ,żeby złożyć zetę ? .Mnóstwo palladium do zbierania ? .

Ps: jak robić ,żeby dawało mi częśći tylko do bety ,zety itp ?

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

jak skladasz bete to nie ma tak ze leca czesci do niej tylko leca rowniez do alfy i gammy . Ale jak wejdziesz w zakladke zeta to wpadaja czesci tylko do zety sa to tak jakby indywidualne bota podobnie delta espilon i kappa :) tylko alfa beta i gamma sa polaczone i wpadaja roznie czesci

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

Ja teraz składam tylko i wyłącznie epsilona, nie dość że szansa na lf4 to jeszcze wpadają klucze. Zete też można ale żeby havoc coś dawał to trzeba mieć komplet dresów czyli ~30 wrót.

reklama

Opublikowano

żeby nie zakładać kolejnego tematu. Dam rade zete:

Golce fs, 33lf3, 2 irysy i 5 flaxów, osłonki full BO2, full cpu, wszystkie skórki na golca z handlu.

Opublikowano

@Up różnie to wychodzi ;] Czasem 1500 energii wystarczy, a czasem 3000 e. wydasz i nie złożysz ;d To wszystko zależy od szczęścia.

@x2 up spokojnie powinieneś dać radę ;] Ja mam vegę full lf3 i bo2, 1 irka i 7 flaxów i przeszedłem zete więc ty masz większe szanse ;d

0a720b9768a9a34c182d98b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...