Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze najlepiej zacząć swoją przygodę z metinem ?

Finesse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, jest 26 serwerów, na jakim panują najlepsze ceny i na jakim najlepiej zacząć grać w metka ? Myślę nad Solarem bo teoretycznie jest najnowszy ale nie wiem czy fajny. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Ja gram na monastyrze, tutaj akurat ceny są wysokie, wiec juz na poczatku gry mozesz opylic jakies smieci za "grubą" kase, i sobie wyrobic eq na +6. Do tego gra sporo osob.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Jeżeli zaczynasz od 0 to wyłącznie solar (s26) , ponieważ na reszcie serwerów są bardzo wysokie ceny.

Oj tam. Na s1, s2, s4 może zacząć spokojnie gre - jeśli w miare ogarnia grę :)

Dropnie kilka ulepszaczy na ok 20-30lvl w m2 i bedzie Cie stac na Ku itp.

Opublikowano

tak na solarze są niskie ceny, minus jest jeden = drogo wychodzi kupno potek i ulepszanie itemków, ale chyba właśnie o to chodzi? jak coś ja gram w jinno ^^. malz średnio po 200k dla przykładu, a medal 100k.

Opublikowano

Solar Jinno :]

Niskie ceny

Dużo sklepików na ch2

Dużo graczy

3/4 dzieci ,więc radze się dopasować do pozostałych (1/4) :)

Zapraszam ;]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@Finesse - Wez mi napisz, jak bedziesz zaczynal grac, to od 1 lv razem popykamy, ja robie szamana albo ninje, to bede mogl nam lurowac, albo cie buffowac, i szybko wbijemy levele :P Chyba, ze chcesz bota postawic :}

2d82fcx.jpg
Opublikowano

polecam solar

niskie ceny

ogarnieci ludzie

mila atmosfera

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Dzięki ludzie, zrobiłem ninje, daggera, na Solarze , Jinno. Mój nick Electirke. Dodawać jak coś , dziś już raczej grał na będę ale może jutro. Piszcie w komach wasze nicki na Jinno Solar.

Opublikowano

@Up - Dzieki, nie grałem tam jeszcze nigdy, tylko w czerwonym i zoltym, fajna taka odmiana :) Btw. Co to za lamus w twoim avku? :P

2d82fcx.jpg
Opublikowano

S7 - Almanach, Chunjo. Niedużo osób, mało botów, niskie ceny. Polecam

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...