Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sposobu na szybką urke.

PsychO198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w temacie już chyba wyjaśniłem o co chodzi.. Mam 8 lv, vega full lf3, 14 bo2 i fs, mam 1 irka i 7 flaxów i chciałbym złożyć wrota oraz zarobić na PP, lecz odkąd nie działa bug z misjami startowymi z urką jest krucho. Proszę nie pisać o wysyłaniu sms oraz o używaniu botów.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Tam działa 1 oferta na 10 więc dziekuję ;] No chyba, że ktoś zna sprawdzone oferty na chińskim albo amerykańskim ip bo tam są oferty po 20k urki.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Przez sponsorplay rób, zmień swoje proxy na niemieckie i automatycznie pojawią się od groma ofert, tych darmowych też. Jak zdecydujesz się zmieniac proxy to powinienes miec szybkiego neta 2Mb/s +

@EDIT

Dobrym sposobem jest też latanie po mapkach, koło granicy mapy, zbierac bony. Za czasów kiedy grałem w DO w 1h po 30k zbierałem. Jak najszybciej wbij lvl bo na 2 gali, na mapie kubików jest od groma bonów.

Lubię To...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...