Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym czyścić mercuriale VICTORY III Ic

specnaz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jeśli nie kojarzycie nazwy to są to łososiowe halówki od nike,

i to rodzi się moje pytanie:

są one zrobione z dziwnej leciutkiej gąbki

szmatką ich nie doczyszczę, mam taką szczotkę, którą przy pomocy mydła daję rade,

ale boje się, aby ich nie zniszczyć,

polecacie coś szczególnego?

Za pomoc like!

Hejterzy, wypierdalać!

(typu: brzydki kolor itp.)

Opublikowano

Chodzi Ci o oczyszczanie typu, że po WFie no dworze chcesz wymyć je z błota (ostatnio w moim przypadku grałem w deszczu i 'trochę' się moje najki pobrudziły (całe upierdzielone błockiem i ziemią tak dla ścisłości :)), czy tylko ze śladów używnia (no, buty jak to buty, w końcu się brudzą, nawet na hali po kopaniu piłki.

Jeżeli chodzi o coś mocniejszego typu błoto- weź szczotkę, zamocz i po prostu pocieraj brudne miejsca, możesz również pod małym strumieniem wody po prostu ręką to zrobić ;)

Jeżeli chodzi CI o drugi typ zabrudzeń (mniejszy jakby), to w sklepie z butami (np. Deichmann, ecco, lub cokolwiek innego związanego ze sprzedażą butów) możesz zakupić specjalne środki do czyszczenia ;) Najlepiej udaj się ze swoimi butami, a tam Ci miło wytłumaczą, doradzą co i jak.

(Nie umiem nazywać rzeczy po imieniu, dlatego moja wypowiedź może Ci się wydawać trochę pokręcona, przepraszam.)

Opublikowano

Na chuja kupujesz buty "najki" za pierdyliard zł, jak wiesz, że chcesz mieć je czyste? Jeśli już muszą być takowe, to niech stoją na półce (och nie, na półce mogą się zakurzyć, więc lepiej trzymaj je w jakimś pudełku w trudno dostępnym miejscu)... Jak chcesz sobie pograć w piłkę to kup sobie jakieś tanie buty, a nie markowe za chuj wie ile pieniędzy (chyba że dla Twoich rodziców 400zł to nic).

hejutjcie.

Opublikowano

@UP a co nie stać cię ? zazdrosny czy co?

Nie wiesz chyba kochany że droższe są lepsze. Szybciej się biega, lepiej wkręca. Podaje i mocniej strzela. Och, teraz możesz hejtować ;)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

smiech... z tym ze szybciej sie biega, to mnie rozpierdoliles. To tak jakby w samochodzie przyciemnic szyby i dac inna koncowke wydechu myslac ze bedzie szybciej jezdzil.

Stac mnie na takie buty, ale nigdy w zyciu nie kupie takich.

Zeby nie bylo spamu: czysc szmatka jakas (nie zapomnij potem uzyc wosku dla polysku)

Opublikowano

Roshti ma rację -,-. Bo szczerze wątpię żeby halówki za 50-100zł były tak wygodne i lekkie jak porządne buty znanych firm. Ale wiadomo, kto ma talent ten w każdym obuwiu zagra dobrze.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

@UP a co nie stać cię ? zazdrosny czy co?

Nie wiesz chyba kochany że droższe są lepsze. Szybciej się biega, lepiej wkręca. Podaje i mocniej strzela. Och, teraz możesz hejtować ;)

hahahhahahahahahahhahahaahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahha.

Nastepny dzieciak ktory mysli ze buty "Nike" sa niewiadomo jakie i maja dynamit w podeszwach.

Szybciej sie biega ? o kurwa ... dziwne -_- rozumie ze one maja jakies male rakietki pod podeszwa.

Lepiej sie wkreca ? o kurwa ... dziwne >.< rozumie ze maja taka technike jak Adamiakowa z biedronki.

Podaje i mocniej strzela ? o kurwa ... dziwne o_0 rozumie ze maja celownik laserowy i naboje z M4.

Wez chlopcze ogarnij sie naprawde jezeli potrafisz grac (chodzi o to ze potrafisz a nie ze ci sie wydaje) to w kazdych butach gra sie tak samo

jedyna roznica targowek od butow za 250+ zl jest to ze targowki sa sztywne i nie czujesz pilki a tam odwrotnie.

Wiec chlopcze jezeli chcesz zyskac Respect u swoich kolego i grac w nich w szachy to kupuj bo z taka fantazja raczej w pilke nie pograsz.

//to ze sa ciezsze o kilka gram chyba nie wplywa na twoja szybkosc ?

Opublikowano

@up: specjalistą nie jestem ale po twojej wypowiedzi zdaję mi się że psychiatra za rogiem już na Cb. czeka ;x czy tak trudno ruszyć głową i pomyśleć o co jemu naprawdę chodziło ^^ ? takie historyjki typu rakiety w butach są słabe a fakt faktem jest że w sztywnych i niewygodnych butach gra się gorzej i źle się biega więc nie wiem z czego ta spina ^^

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

OK

Na chuja kupujesz buty "najki" za pierdyliard zł, jak wiesz, że chcesz mieć je czyste? Jeśli już muszą być takowe, to niech stoją na półce (och nie, na półce mogą się zakurzyć, więc lepiej trzymaj je w jakimś pudełku w trudno dostępnym miejscu)... Jak chcesz sobie pograć w piłkę to kup sobie jakieś tanie buty, a nie markowe za chuj wie ile pieniędzy (chyba że dla Twoich rodziców 400zł to nic).

hejutjcie.

SYSTEM ROZJEBANY

Nastepny dzieciak ktory mysli ze buty "Nike" sa niewiadomo jakie i maja dynamit w podeszwach.

Aby uniknąć hejtu, ja tak nie powiedziałem

Haha, właśnie. Nie miałeś więc gó**o wiesz. Są lżejsze przy czym szybciej się biega. -,- Myśl logicznie potem pisz.

Pierdolisz, są one poprostu wygodne

(chyba że dla Twoich rodziców 400zł to nic)

Wracając, może nie sram kasą ale nie szkoda mi na sprzęt

Dzięki za wypowiedzi, i za SPAM

Można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...