Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QueenSro [FUN] Cap: 120 [Serwer PVP]

sinn78

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

witam, chętnie zagrałbym na tym serverze,ale przy sciąganiu pojawia mi sie błąd, czym moze to byc spoodowane?

jaki masz błąd może dodał byś jakieś zdjęcie lub napisał jaki dokładnie to błąd
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Siemka wszystkim chcialem zagrac na serwie zarejestrowalem sie sciagnalem wszystko git a przy logowaniu pisze ze wpisuje zle passy ocb?

Jednym slowem server zjebany stracilem czas.nieda sie zalogowac.

Opublikowano

Witam jakie dokładnie muszę ściągnąć pliki aby zagrać i abyło wszystko bez problemu i w porządku jaką wersję i dokładnie co ?

Witam jakie dokładnie muszę ściągnąć pliki aby zagrać i abyło wszystko bez problemu i w porządku jaką wersję i dokładnie co ?

@UP

Śćiągnięte zupdejtowane i po załączeniu i stworzeniu postaci gdy daje start to wyrzuca na pulpit nwm czemu, ktoś może pomóc?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lol. Niemoge się zajerejstrować . zajerestrowałem się ale nie moge wejsc jak już włoncze pisze żę nie istnieje???

• 3 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziala, troche na nim pogralem ale nie bylo polakow i polskiej gildi wiec zrezygnowalem, fakt ze masa ludu gra i jest on, CTF, BA oraz FW zawsze pelne.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to pobrać przez utorrent? bo moge pobrać tylko pżez neta stronke internetową a  mi net zawiesza i nici z tego.A przez utorrenta zawiesi ale można dalej pobrać. Hyba że ktoś ma lepszy sposób.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Jestem nowym dość nabytkiem tego serwera. Po dłuższej przerwie postanowiłem pograć na jakimś Funie. Trafiło na Queen SRO. - Piszę tutaj z pytaniem, czy jest ktoś chętny do wspólnej gry? - Samemu to tak nieme granie. Założenia gildii i po prostu funowego grania. - Polowania na Unikaty, walki o fortece, PvP etc. Jeśli jest, to proszę pisać w tym temacie, lub w grze. Nie umiem przewidzieć, kiedy będę online a kiedy nie, więc jeśli wybierzecie drugi sposób musicie próbować mnie złapać :) 

Moje nicki: 

Sizetu

Wodu

Ari_Tun

Serwer w pierwsze kilka dni wydał mi się porządny, fajny i nie mam do niego zastrzeżeń, choć jak na fun to mógłby być lepszy. Zapraszam wszystkich tych, którzy w Polskim gronie chcieliby odprężyć się i pobawić się. Nie wykluczone, że moglibyśmy nawet na jakimś TSie porozmawiać :)

@wwoojjttuuss  - Jak pobierasz ich clienta to media już nie musisz xD - Ściągnij jeszcze raz tylko nie zmieniaj nic w plikach.

@zombimak - Inną przeglądarką ściągaj, sprawdź, czy nie masz gdzieś problemów z kablem od internetu, jeśli korzystasz z Wi-Fi to podłącz się kablem. Wyczyść komputer z syfu, przeinstaluj przeglądarkę. - To są takie podstawowe sposoby by zadziałało, nie gwarantuję, że będzie rzeczywiście działać. :)

destr00jer.gif

Daj + a nie -

0deb618e43344691afebf4b60739165f.0.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...