Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL Fb bez obaw ?

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wielu osobom polecacie Fb, jednak nie boicie się o bana ? Przecież podobno teraz usuwają konta za boty itp... jest jakiś sposób na obejście tego i ukrycie i używanie Fb bez zagrożeń ?

Opublikowano

Blokada hs, czyli ? Można używać Fb bez obaw ? GM nie widzi, czy jakoś nie wykrywa mojego Bota, sory nie wiem jak to działa i czy to 100% bezpieczne ?

Opublikowano

Zawsze szansa na przyłapanie jest,tego się nie da uniknąć.

Najlepiej zostawiaj bota tam gdzie jest najwięcej osób.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

a na noc jak stawić heh? raz gadałem z kolegą na normalnym chacie i do niego GM napisał

Opublikowano

Uzywalem fb z m2boba, z zablokowanym hs. Niestety blokada konta przez zaporę. Nie unikniesz. Tam gdzie nikogo nie ma, nie zostawiaj na dlugo. Jedynie jakiego nie wykryje to te shity, bindery które ustawia się pod F1, F2 i zostawia, nie ustawia sie czasów. Wybór należy do ciebie.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

@up mialem to samo (wiecej malzy).

Najlepiej drop sam w m2 na metkach i w imha(m3).

raczej teraz fb wykrywa

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Nom, zaczęli łapać fish boty, a najbardziej na s26 chyba :P Jakiś rok temu ustawiałem fb z kolegą, tylko w dzień i nie raz się zdarzyło, że jak byłem akurat na kompie to gm pisał: Witam, jak tam rybki ? Odpisywałem mu i on już nie. Moim zdaniem najlepiej fb ustawić tam gdzie stoi dużo ludzi i być w pobliżu kompa w razie jakby gm napisał ;)

Opublikowano

Najlepiej zdownloadzić jakiegoś FB na Pythonie, one są nie wykrywalne, i tak jak @Up napisał, odpalić FB i byc po prostu na kompie. Sam na noc odpalalem w FB i rano mialem bana :P

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...