Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.2.5 WolfWorld Dedyk [Np-Wl] 40 slotów Frakcje [Wojny rodzin]

Mr Piranessi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=WolfWorld

Typ: Fb+Survival

Adres IP: 46.105.133.98:25565

Status: status.png?ip=46.105.133.98&port=25565

informacje.png

Sloty: 40

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Piranessi

Patszcz

pluginy.png

Wystarczy wejść na serwer i wpisać /plugins :P.

inne.png

Nazwę forum poznasz wchodząc na server, tu jej nie mogę podać ponieważ zamykają mi temat.

Na naszym serwerze panuje miła atmosfera, jest 200 działek 20x20, dla VIP fajne traktory, które ułatwiają grę, oraz wiele innych rzeczy, które musisz odkryć sam :).

Zwróć uwagę na to , że mimo tego, że jest to serwer FB+SURV są Frakcje, oraz McMMO, oraz inne fajne dodatki w postaci automatycznych fabryk oraz automatycznych "traktorów'' czy koparek jak kto woli.

Zapraszamy; Piranessi, Patszcz.

W razie jakichkolwiek pytań [email protected]

Opublikowano

Chyba nie :D, na fb o to chodzi, działki to jest piękne :D można się pochwalić domkiem :D, a nie czysty surv, zbudujesz coś i nie ma.. bo ktoś przyszedł i roz****. Jak ktoś się buduje na surv, to jego sprawa :D, na surv zwykle wojny są same :D

Opublikowano

nie rob tyle ref... można tylko 1 na 24h...

co do serwera...

ehh ja mam lagi, że *uj strzela... nie wiem jak inni ale ja tam nie będę grał... 2/10

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Nie polecam. LWC i działki na Frakcjach. Do tego jest /unregister i mozna iteamki kopjowac

Unregister już nie ma, a po drugie "kopjować" słownik ortograficzny do ręki weź zanim coś na piszesz ok ?

odswiezam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...