Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] CF Brak Odpowiedzi

Arecki12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z odpaleniem gry crossfire. HGWC wszystko się wczytuje, następnie odpala się obrazek logowania i na tym koniec (pasek windows i brak odpowiedzi). System Windows XP Service Pack 3, Internet Explorer cofnięty do wersji 6, odpalałem w trybie zgodności i nic, reinstal na inny dysk nie pomaga, odpalanie przez patcher_cf nic. Jeśli ktoś mógłby pomóc byłbym bardzo wdzięczny :) Komp dobry więc to nie jest wina sprzętu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Według mnie to nic nie da bo ja mam SP3 i dla mnie działa

;)

Opublikowano

Usunięcie SP to nic groźnego, tylko według mnie nic Ci to nie da. Ja mam SP3 i wszystko mi działa.

Przeczyść komputer CCleanerem

;)

Opublikowano

Napisałem Ci, żebyś przeczyścił komputer. Może pomóc

:D

Opublikowano

Mój kolega ostatnio miał jakiś problem z CF'em. Przeczyścił kompa i wszystko mu działa spokojnie do tej pory.

Opublikowano

@up

Jakiś, właśnie jakiś.

Mi też czasami pomaga czyszczenie, ale to jak mi się jakiś plik zmieszał z grą. Np. jak testuje haka to później gra mi nie chce zadziałać.

Problem podobny do tego, tylko że związany z X-trapem. Też miał brak odpowiedzi.

Opublikowano

Mówiłem, że odinstalowanie Service Packa nic Ci nie da. Najlepiej zainstaluj go z powrotem i trzeba myśleć nad innym rozwiązaniem :rolleyes:

Opublikowano

Najlepiej będzie jak pozostaniesz przy SP 3. Jak możesz robić formata i chce Ci się to spróbuj zrobić ale też nie wiem czy to coś da

;)

Opublikowano

Podsumujmy:

- Wyłączony antywirus

- Wyłączona zapora

- Przeczyszczony komputer

- reinstall na inny dysk

- odinstalowany IE (Chociaż ja bym sprawdzil czy na pewno odinstalowales caly)

- Uruchamianie przez patcher_cf nic nie działa

tak jak napisałem upewnij sie czy masz odinstalowanego IE napiszesz jaki wynik

Wydaje mi sie ze posiadasz jakiegos wirusa na kompie i polecam Ci sciągnąć AVG antywirus jest naprawde dobry

Gdy pobierzesz AVG wejdz w narzędzia>zaawansowane>ochrona rezydenta>wyjątki i tam dodaj cały folder z cf

Jeśli to nie zadziała to już nic Ci nie pomoże:X

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej. Zainstaluj DirectX i Adobe Flash Player'a może w nich jest problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...