Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ułomność GM'a ?

Chyba Klamiesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Jakiś tydzień temu expiłem sobie na waithacku na SOLARZE oczywiście na dzikusach ch2. Z nudów sobie pisałem do tych co expili obok mnie "Spierdalać nyggusy ja tu expie" , "Koko koko euro spoko ..." i po 5minutach spamu widzę "Twoja możliwość pisania została zablokowana na 2dni" czy jakoś tak.

A teraz ciekawe :}

Jeżeli expiłem na hackach i pisałem to na chat , a nie na WOŁAJ. To według mojego toku myślenia musiał GM się znajdować obok mnie ? Bo jeśli tak to jest ślepy jeżeli niezauważył waithacka mojego :D

Bana nadal nie dostałem , zastanawiam się czy to może być związane z tym że korzystam z IS (oczywiście HideMyIP+sponsor pay:P) WYPOWIADAĆ SIĘ:D

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Za is nie mogłeś dostać bana to bo jest całkowicie nie wykrywalne.

Może po prostu nie stał koło cb i farta miałeś.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jak mogli zgłosić jeżeli spamowałem 5minut ?? a support to masakra tyle czekać że hej . . I czytajcie (przynajmniej spróbujcie) ze zrozumieniem bo ja piszę o tym jak to możliwe że nie zauważył

WAITHACK - widać go jako że stoje obok mobów a one tracą HP. Więc ?

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Gość PoweRade™
Opublikowano

Dostałeś bloka na czat bo pewnie nie chciało mu się dać bana za waithacka

Opublikowano

Hmm dziwne ... W regulaminie pl'a bodajże jest napisane że za obraze (kogokolwiek) jest ban na 24h/3 dni lub tydzień jeżeli trafi ci się jakiś "ostry" GM :P

W 99% stał obok cb gdy to pisałeś , bo gdyby to przyszło na support to byłby ban. Więc ciesz się że lepiej to jest , a nie co innego :P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jest taka mozliwosc iz gracz zrobil ss i zalogowal sie na IRC, GMowie tam przesiaduja i Cie szybko bloknal.

Z reszta, dziwna historia...

Opublikowano

chyba Blokany 24h chatu

ja mialem pisalem chatu na ogolny "Tiveria"

Dostalem zabklowanke chatu 24h ;>

Moj Tut Web Metin2

http://www.mpcforum.pl/topic/661787-dltut-metin2-by-fixmen-dla-mpcforum/page__p__4768218#entry4768218

Opublikowano

Ale jak nie ostry GM? Nie ogarniam, przecież dał ci i tak bana, to przy okazji mógł by ci dac za wallhacka, więc to troche nie logiczne. Może dawno temu spamowales na chacie i ktos wtedy zrobil screena, a zajebisty support dopiero teraz dal ci za to bana? A to ze wyzywales kolesia akurat to zbieg okolicznosci, takie jest moje zdanie.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

@Na globalu weszła nowa możliwość " automatyczna blokada chatu " , po 10-15 wyzwiskach blokuje ci chat na 48h. ;) był temat o tym na metin2.board z tego co pamiętam .

eras.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...