Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Desynchv7

kwas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zmiana adresów to talent? ;>

zmiana adresow i napisanie hacka to juz cos, jesli cos ci nie pasi to zrob cos lepszego

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich:)

Mam podobny problem jak sasdadasx.Mam zainstalowane Net Framework 3.5 SP1 i ściągnięty hack.Odpalam go, później WR i pojawia się tekst codded by kwas i wszystko pięknie(zmienia się tekst injest succec now running zamiast Waiting For WarRock.exe), ale kiedy jestem w wr nic się nie dzieje...Niby powinno wszystko działać ale gram tak samo jak zawsze, czyli bez haków.Co mam zrobić żeby działało???

Opublikowano
na cqc explosive schodzi sie croshair ??

Schodzi się ale nie zawsze to widać bo niekiedy jak biegniesz widzisz rozszerzony. A pozatym to łatwo sprawdzić bo wystarczy że wciśniesz PPM i nie będziesz nic korygował wtedy widać że pociski lecą w jedno miejsce.

@Down

Wtedy cię przeprosiłem i przyznałem rację ale teraz znowu muszę cię posądzić bo twój post to już ewidentny spam nie wnosi nic nowego. Jak dla mnie równie dobrze mogłeś mi dać 1*, napisać pw albo dać edita wcześniejszego postu.

1373662483-U83583.png

Opublikowano
Sorry, że spamuje i przeszkadzam w tej burzliwej dyskusji ale oczekuję na waszą pomoc...Z góry dziękuje:)

Odpal hacka jak się włączy hs.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

piękny haczek jak zawsze no i to co mi się nie podobało w nim "błędy" zostały poprawione wielkie dzięki :)

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano
Niedziala ;/ p

zrobiles screena i piszesz ze nie dziala, a nie dziala bo pewnie zle uruchomiles

Opublikowano
#up

on też ma, tyle że do invisible bypass trzeba wrzuciłem public do działu programowanie cheatów ale i tak go nie wykorzysta ;>

moze powiesz jag go wykorzystać? bo mam opcje unlm.ammo no menu ale musze mieć bypassa

@up on chyba mysli, ze hack ma menu

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano
Mi jak nie działał, tak nie działa.Ma ktoś jeszcze inne pomysły jak go odpalić???

uruchamiasz injector .exe pozniej wr i wyskocza ci okna od wr i klikasz w oby dwoch ok i pozniej wyskoczy ci komunikat od injectora i klikasz ok i to wszystko

Opublikowano
siemka a jak sie wlacza nieskonczone ammo i speda? ktos mi pomoze ? bo hack dziala :P za pomoc dam 2x5

pomyliłeś hacki może???

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...