Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer logi

ProExtaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam serwer terrari na linuxie debian 6 64 bity i mam pytanie czego dotyczy ten błąd i czy jest możliwość wyeliminowania tego błędu.Wydaje mi się ,że wiem czego dotyczy ten błąd ale wole się dopytać:)

2012-06-22 22:58:20 - PacketBufferer: WARNING: System.IO.IOException: Write failure ---> System.Net.Sockets.SocketException: The socket has been shut down
 at System.Net.Sockets.Socket.Send (System.Byte[] buf, Int32 offset, Int32 size, SocketFlags flags) [0x00000] in <filename unknown>:0
 at System.Net.Sockets.NetworkStream.Write (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) [0x00000] in <filename unknown>:0
 --- End of inner exception stack trace ---
 at System.Net.Sockets.NetworkStream.Write (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) [0x00000] in <filename unknown>:0
 at TShockAPI.PacketBufferer.SendBytes (Terraria.ServerSock socket, System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count) [0x00000] in <filename unknown>:0

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...