Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RappelzTournament Nowy 7.4

lol1250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu mi się nie wyślwietla na stronie do rejestracji Security code? Używam przeglądarki google chrome.

Edit. Opera i firefox, również nie wyświetlają;/

Edit2. Znalazłem rozwiązanie;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi pisze ze nie mozna sie polaczyc z serverem nie wiem co jest grane wczoraj jeszcze chodzil i nie moglem nigdzie znalezc nic na ten temat czy zostal na stale zamkniety ;p ponoc gala miala sie tym zjac i pozamykac all serery prywatne wiec pozdro dla nich nie maja juz zyskow wiec nie mozemy grac w ta gre... ;/

Opublikowano

To by się zgadzało, bo mi pada już 3 server, na którym zaczynam grać;/ Miło z ich strony. Szkoda tylko, że nie biorą pod uwagę tego, że na oficjalnym serverze do niczego się nie dojdzie bez prawdziwej kasy, a nie każdego stać na sponsorowanie ich;/ Zwłaszcze w Polsce, dla państw zachodnich 20 euro to nie dużo, dla nas to 10 litrów benzyny;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak zrobić konto Rappelz Tournament ? na jakiej stornie bo nie wiem a pobrałem już gre i zrobiłem konto ale niemoge sie zalogować ciągle mi pisze zle ID albo Hasło WTF? POMOCY !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...