Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] BlackPearl: Hymera | Black Set | New Fantasy Skills | Job War Point System |

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, móglby mi ktoś z uploadować plik map.pk2 , musick.pk2 i data.pk2 bo odcielo mi prąd, program mi zatrzymal sciaganie ale te pliki są uszkodzone. Bardzo bylbym wdzięczny

Opublikowano

Siems, zamierzam się pobrać clienta, więc tak po 12 bede gdzies w grze. Jest jakaś polska gildia? Raczej zagram nuker s/s, więc o pt raczej nie pytam bo chn raczej szans nie maja ale pytam o atmosferke, eventy, aktywnosc gm i czy jest jakis sposob na silki + jak z graczami z pl :) Pozdrawiam.

beznazwy1px.png

1937501950.png

Opublikowano

Problemy z serwerem , pewnie wbiłeś jak był on , a przy tworzeniu postaci już wyłączyli . Poczekaj jak będzie on . Jak nie to przeinstaluj clienta.

Opublikowano

mi pisze że jest inspekcja co zrobic?..

Czekać inspekcja to inspekcja nic nie zrobisz , trzeba czekać i tyle.
Opublikowano

WITAM przepraszam ze w tym temacie ale nikt nie chce pomóc.

Szukam mc do skilroad (global) aktualna wersje bardzo prosze o pomoc juz nie mam sil szukam tego ponad 3godziny pomoze ktos?

Opublikowano

@UP

A zatem stoi, tak? To poproszę link do rejestracji oraz download'u.

123iev.png

@Down

Ahh, a więc to kolejne konto RetroX'a. Nie wiedziałem, choć po nim można się takiej odpowiedzi spodziewać.

222e8ae1733713323837f5d.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...