Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Podforum

sebos2

Podforum  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste?cie za nowym podforum?

• Tak,jestem za
      24
    • Nie,jestem przeciw
      8
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiemy dzięki Chippiemu mamy pliki serverowe i już ruszaja polskie metki,ale niestety przez Hamachi.Już powstały dzisiaj z 3 takie tematy(MpcMt2,Deliriummt2,i jakiś tam jescze).Wiec proponuje założyc nowe podforum :

Servery przez Hamachi

@Dałem takie pytanie,a nie inne bo niewiedziałem jak zformułowac.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ta tylko niedługo będą się mieszac jedne z drugimi,a tak było by wszystko poukładane ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

zrozum to ze jest dzial metin2 serwery prywatne

a serwery czy przez hamachi czy przez launchery i roznego tego typu rzeczy to tez mimo wszystko serwer prywatny -.-

Opublikowano
Ta tylko niedługo będą się mieszac jedne z drugimi,a tak było by wszystko poukładane ^ ^

czy ty wiesz ile ja się męczyłem o to subforum?

http://www.mpcforum.pl/index.php?showforum=175

Opublikowano

ja jestem na TAK bo dzisiaj powstaly 3 servy jutro moze byc ich 15 i kazdy robi spam w podforum o nazwie Metin2 Prywatne Servery nic nie mozna napisac bo Mod zaraz zamknie bo pisze ze spam

jak ktos mnie nie zrozumial to ma problem

wiecie ja nawet na klawiaturze brzydko pisze xD

Opublikowano

@ Up

Ja oczywiście o nic nie błagam,prosze czy też wymagam,tylko podaje pomysł na zrobienie nowego podforum.Oczywiście ankieta nie jest najważniejsza liczy też się tutaj zdanie adminów,modów czy też KidModów.Oczywiscie dodałem ankiete zeby ludzie nie pisali bezsensownych postów pod tytułem "Jestem na tak".

Prośimy o niespamowanie(albo przynajmniej ja)

To jest tworzenie serverów prywatnych ,a nie servery przez hamachi ;]

Opublikowano

czy ty wiesz ile ja się starałem o te pod forum dla was a wy jeszcze chcecie ...

Opublikowano

Ech,nie nie wiem ile sie starałeś bo mnie wtedy nie było,ja tylko podałem pomysł nie odrazu projekt/plan który po prostu trzeba zrealizowac,oczywiście nic wielkiego się nie stanie jak te podforum nie ujrzy światła dziennego,ale wkońcu normalne servery będą się mieszac z normalnymi serverami i powstanie jeden wielki Burdel(przenośnia).

Opublikowano

dobra Mount ja nawet nie wiedzialem ze jest te subforum wiec wypij zielona cherbatke wyjdz na dwor i bedzie all dobrze i tak mi sie wydaje ze Mount zrobil duzo jako Mod

Mounthains na Globala!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...