Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze miejsce na postawienie bota

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem,otóż nie wiem gdzie ustawić bota z moją postacią.Moja postać ma 36lv,Sura WP,300 defa,obrażenia 275-302.Zastanawiam się nad jakimś spodem w dolinie albo pustyni,tylko doradźcie mi takie miejsce,gdzie nie ma za dużo ludzi i żebym mógł w pełni jechać na hackach i bocie.za pomoc daje lajki.

P.S. jak ktoś ma pisać posty typu "żal grasz na cheatach" albo że boce,to lepiej niech nie pisze i nie robi spamu.

z góry dzięki,pozdro.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

m2, jakis spocik generałów gdzie jest mało osób ( szanse na dropienie marmurów i fmsów ;))

Opublikowano

Ezo odpada spora ilość osób.

Nie zgadzam się z tym, pykam na Monastyrze, i w dzien nawet jak grałem, to patrzyłem cały czas czy ktoś idzie, i nikogo nie było, 3 razy może tylko ktoś z innego królestwa podleciał. Na noc tez zostawiałem odpalonego Bota, i nic.

Na M2 jest dobry spot w południowo-wschodzniej części przy plaży. Mało osób, i można bardzo dobrze podexpic.

Opublikowano

36Lv powiadasz.

No m2 to expa perfekcyjnego nie będzie jednak na generałach coś tam pójdzie w sumie też tam chyba dawno dawno na Deimosie cisłem :P

Ale Pustynia też jest dobrym pomysłem na pustyni dużo osób nie ma jendynie co ktoś przejeżdża w poszukiwaniu metków, można powiedzieć że najbezpieczniejsza.

Opublikowano

dobra,najpierw postawie na ezotach,jak nie będzie tam dużo ludzi to zostawie,jak nie to ustawie na generałąch.dzięki za pomoc.do zamknięcia.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...