Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] modyfikacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem taki gdyż wgrywam modyfikację odpalam grę i np. modyfikacja dodaje coś nowego to mi po prostu tego nie dodaje. Instaluje mody na 100% dobrze. Próbowałem wgrywać na czysty minecraft.jar i nic... nie wiem w czym jest rzeczy jeszcze tydzień temu wgrywałem mody normalnie dzisiaj już nie mogę.

Ktoś ma jakieś propozycję jak rozwiązać mój problem?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

a mógł byś to dokładniej opisać jakie mody? Spr czy instalujesz wszystko bo może czegoś nie zainstalowałeś i mod nie działa

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Niektóre mody wymagają ModLoadera. Zainstaluj go.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Niektóre mody wymagają ModLoadera. Zainstaluj go.

Nie jestem nowicjuszem... Wiem za pewne więcej o tej grze niż większość na tym forum więc nie mów mi o modloaderze ,bo to śmieszne i tylko nabijasz sobie zbędne posty. Gdyby chodziło o modloadera czy podobne rzeczy nie pisałbym.. Po prostu wszystkie mody oprócz tomanyitems i single player commands nie działają.. wgrywałem dużo modów sam się dziwie dlaczego one nie działają. Coś nowego doszło do MC ,że to mi nie działa czy jak? Nie rozumiem tego kompletnie.

Tydzień temu normalnie było też mody ,które wgrywam nie działają ? a mody działające w 100% były.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...