Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nie grajcie na balmorze, to syf

Gość H8ER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do ss2, to fubu przez przypadek podniosl drop kolesia, i mu oddal, co do 3, podejrzane

Gówno wiesz, a się wypowiadasz.

Widzę, że nawet myślisz, że wiesz lepiej od autora ss'a.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co do ss2, to fubu przez przypadek podniosl drop kolesia, i mu oddal, co do 3, podejrzane

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH, nic mi nie podniósł, po prostu mi dał

Opublikowano

autorem tego ss nie był twórca tematu, bo sam ss krąży już 2 miesiące na forum balmorce,i dziwne że akurat dzisiaj to wstawił

Autorem tego SS jest nie jaki NJoy, co zresztą widać na ss'ie, który zaraz po zrobieniu tego zdjęcia, pokazał mi je.

Z tego co się orientuje to właśnie twórca tematu jest twórcą tego ss'a.

Opublikowano

Zawistne .... które szukają problemu w całym.

Było już nie raz wspominane że rozdają oni itemy osobom które zostały w jakiś sposób poszkodowane.

PS

ten wasz tekst o wózku itp jest żałosny i dziecinny.

Opublikowano

oddz.jpg

Wara z moim ss... nie wiesz o co chodziło dlaczego dał bryły to go nie dawaj.

FuBu dał mi bryły bo straciłem eq... macie tu treść rozmowy.

Wiec kurwa po chuj dajecie te ss? nie wiecie o co chodziło to po co się wpierdalacie?

Zajmijcie sie swoimi sprawami.

żałuje że zrobiłem te ss bo teraz wszystko wycieka i tworzą się bajki na ten temat.

vkaj.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Jezu,ale się czepiacie.

Na waszym miejscu ja bym się cieszył,że administracja zwraca zaginione itemy lub daje rekompensatę..

Wy tylko płakać i żalić się potraficie.

Pozdrawiam.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

haters-gonna-hate-7.jpg?w=500&h=375

Nie wiem jak jest na balmorze i innych serwach bo nie gram na żadnym, ale nie wykluczone, że coś sprzedają. Jednak jak dla mnie nie ma tutaj żadnych dowodów na to. Jeżeli Wklejasz kawałek rozmowy wyrwany z kontekstu albo samo okno czatu to weź... i nie bronie tutaj fubu czy bambusa tylko to sie tyczy każdego, bo podobnie było na nevrast.

sygna.png
Opublikowano

serwer i tak jest najlepszym hardem , sprzedalem tam konto za ponad 500 zl,

a gm musza meic duzo pracy. bo przez to ze staraja sie pomagac ofariom krazdziezy, ciagle przychodzi do nich frajerstwo ktore chce cos wyludzic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja sam nie wiem co o tym sądzić. Wbiłem kilka dni temu 25lv, wbiłem na mpc, zobaczyłem ten temat i jakoś nie gram ;x Dobrze, że zwracają skradzione itemki, a co do yang za sms, nie powinni tak robić

Opublikowano

Ja sam nie wiem co o tym sądzić. Wbiłem kilka dni temu 25lv, wbiłem na mpc, zobaczyłem ten temat i jakoś nie gram ;x Dobrze, że zwracają skradzione itemki, a co do yang za sms, nie powinni tak robić

Na każdym serwerze ktoś może napisać że gm dał mu yang za sms a debile ssą to jak dziwka i idą podniecać się na forach robiąc syf z niczego.

polaczki kur.. mać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...