Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zaczać?

Qest112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zacząłem grac w DO, gram na pl3 i uzywam BoxyBot'a. Zacząlem gre z pakietem 8 dronów i premka na 6 miesiecy.

Moje pytanie jest takie jak zacząć? Co kupować jak bocić, czy mozna 24/7, czy wtedy dostaniemy bana? W co zainwestować na poczatku, czy opłaca sie kbota kupic? I czy opłaca sie kupować złoto na allegro, jezeli tak prosze o linka;)

Opublikowano

Czy bot kupuje wyposarzenie, bo nie wiem skąd mam 6 generatorów napedu za 2k uri i i osłon B01 one sa takze za uri. W dzienniku nie widze zakupu tego wyposarzenie i nie mozliwe zeby bot tyle zebral w 1h. Prosze o pomoc.

Na dodatek robie 2 raz misje poczatkowe z nagrodami:) Wiecie o co chodzi? To jakiś bug czy o co kaman?

Opublikowano

nie pisz posta pod postem

Witam dzisiaj zacząłem grac w DO, gram na pl3 i uzywam BoxyBot'a. Zacząlem gre z pakietem 8 dronów i premka na 6 miesiecy.

Moje pytanie jest takie jak zacząć? Co kupować jak bocić, czy mozna 24/7, czy wtedy dostaniemy bana? W co zainwestować na poczatku, czy opłaca sie kbota kupic? I czy opłaca sie kupować złoto na allegro, jezeli tak prosze o linka;)

1.na początek poczytaj sobie tutki z dzialu z nimi bo tutaj nie chce mi sie tlumaczyc

2.na poczatek vege i naj generatory speeda

3.pobierasz boxybota rowniez masz tuta

4.moje konta na vps lataja 24/7 od 3miechow 0 warna

5.mozliwy lecz jak ja wspomnialem 0 banow/warnow

6.2

7.lepiej pdbot kbot dlugie ma aktualizacje

8.nie kupuj jedziesz na boxybocie i dojdziesz do tego samego co jak bys kupil

Czy bot kupuje wyposarzenie, bo nie wiem skąd mam 6 generatorów napedu za 2k uri i i osłon B01 one sa takze za uri. W dzienniku nie widze zakupu tego wyposarzenie i nie mozliwe zeby bot tyle zebral w 1h. Prosze o pomoc.

bot nie kupuje to bug teraz jest nie chce mi sie go opisywac tutaj

Na dodatek robie 2 raz misje poczatkowe z nagrodami:) Wiecie o co chodzi? To jakiś bug czy o co kaman?

wlasnie to jest ten bug

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Wybij sobie z głowy startowanie na serwerach PL. Nie ma najmniejszych szans , na cokolwiek. Jeśli korzystasz z darmowego i felernego bota zbierjącego tylko i wyłącznie skrzynki , czymprędzej zostaniesz zbanowany(zwarnowany ;p). Różne pierdoły w do są teraz tak wygórowane , że niekiedy w weekend , dajmy na to sobotę , mapka będzie tak oblegana przez super FE , że nie ruszysz dupy z portu.

Poszukaj tutorial jak zaczać , kup normlanego bota [kbot , ibot , pbdo bot] bo z takim gównem daleko nie zajdziesz a szansa na bana się zawsze powiększa , zmień serwer na jakiś mnie zaludniony i prosty , tam ogarniesz podstawy. Polecam GB2 (great britain 2)

Opublikowano

Wybij sobie z głowy startowanie na serwerach PL. Nie ma najmniejszych szans , na cokolwiek. Jeśli korzystasz z darmowego i felernego bota zbierjącego tylko i wyłącznie skrzynki , czymprędzej zostaniesz zbanowany(zwarnowany ;p). Różne pierdoły w do są teraz tak wygórowane , że niekiedy w weekend , dajmy na to sobotę , mapka będzie tak oblegana przez super FE , że nie ruszysz dupy z portu.

Poszukaj tutorial jak zaczać , kup normlanego bota [kbot , ibot , pbdo bot] bo z takim gównem daleko nie zajdziesz a szansa na bana się zawsze powiększa , zmień serwer na jakiś mnie zaludniony i prosty , tam ogarniesz podstawy. Polecam GB2 (great britain 2)

No dzieki ale ja chce grac na PL3:)

Sluchajcie mam BigBoy'a 2 irysy 6 flaksów, 36lf3, 16 napedów za 2k uri, i ponad 40 osłon B01(tych tanszych za uri), 20k rakiet za uri, 30k x3 i najpotrzebniejsze dodatki. Ale nie moge kupic rakiet do wyrzutni bo mam skład caly zapełniony, jest jakis sposób zeby je kupic? I teraz pytanie w co zainwestować, czy zbierać uri na pet'a czy drony jeszcze kupować? Wiem ze musze vege albo goliata wylicytować ale nie mam kasy na razie:( Jedynie co to z boxów daje:) Jest jakis sposób na kase szybką?

Opublikowano

1.Sprzedaj 3 BB

2.Kup Piranha

3.Wyboć 27.500

4.Kup Vengeance

5.Licytuj Bota naprawczego 3

6.Boć i kupuj Generatory speed'a (Za 2 k)

7.Jak będziesz miał FS to sell 2 Flaxy

8.Wyboć 19k

9.Kup 2 Irki

10.Boć i kupuj LF3 Aż będziesz miał full w wyposażeniu i jeszcze 16

(Do wyposażenia nie liczę dronów)

11.Sprzedaj Flaxa

12.Kup Irka

13.Kup "trochę" kredek(Dużo :P)

14.Sprzedawaj Flaxy i licytuj Irki

15.Kupuj osłony

16.Kupuj LDD i wal w cybernetykę

17.Kup bota naprawczego 4

18.Kupuj klucze i otwieraj Gold Pirate Booty aż będziesz miał Full LF3

19.Kup Golca

20. Kup Designy

21.Świat należy do Ciebie :P

Opisałem tylko najważniejsze rzeczy, w między czasie możesz na przykład kupować dodatki, robić misje i rozbudowywać SkyLab.

Liczę na Like'a :D

**\\BS//**

Opublikowano

1.Sprzedaj 3 BB

2.Kup Piranha

3.Wyboć 27.500

4.Kup Vengeance

5.Licytuj Bota naprawczego 3

6.Boć i kupuj Generatory speed'a (Za 2 k)

7.Jak będziesz miał FS to sell 2 Flaxy

8.Wyboć 19k

9.Kup 2 Irki

10.Boć i kupuj LF3 Aż będziesz miał full w wyposażeniu i jeszcze 16

(Do wyposażenia nie liczę dronów)

11.Sprzedaj Flaxa

12.Kup Irka

13.Kup "trochę" kredek(Dużo :P)

14.Sprzedawaj Flaxy i licytuj Irki

15.Kupuj osłony

16.Kupuj LDD i wal w cybernetykę

17.Kup bota naprawczego 4

18.Kupuj klucze i otwieraj Gold Pirate Booty aż będziesz miał Full LF3

19.Kup Golca

20. Kup Designy

21.Świat należy do Ciebie :P

Opisałem tylko najważniejsze rzeczy, w między czasie możesz na przykład kupować dodatki, robić misje i rozbudowywać SkyLab.

Liczę na Like'a :D

Masz like:) Ale napisałem ze lf3 mam full, speed tez mam full. Nie umiesciles to pet'a itp.:)

Prosze odpowiedziec na moje pytanie które zadałem 2 posty temu:)

Opublikowano · Ukryte przez EmpiUfo, 25 Czerwca 2012 - zebranie
Ukryte przez EmpiUfo, 25 Czerwca 2012 - zebranie

jakim cudem zrobiles 36 lf3 i 15 gen. speeda w 1 dzien ? moglbys mi zrobic takie konto :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do rakiet kup dwa komputery które kupują rakiety na handlu. Pierwszy ustaw na zwykłe rakiety jakimi walisz a drugi na rakiety do wyrzutni. W jedną konfe wkładasz jeden, a w drugą drugi i tym sposobem kupujesz automatycznie rakiety nawet jak masz full. A co do peta i irków na PL3 polecam ci kupić za wybocone uri najpierw 5 sztuk a dopiero później peta ja tak zrobiłem i bardzo dobrze mi później wchodzi doświadczenie do niego.

@edit

Nie kupuj vegi za uridium. Kup Spearheada na full speed lata najszybciej. Jak wybocisz 5 irków i peta kup 2 dodatkowe hale na statki w pierwszą wylicytuj golca(który będzie używany na końcu) a do drugiej leona na handlu 1kk i masz (leonem najszybciej wbijesz level w drony i peta)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...