Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SevenHevenMT2[Hamachi][PL]

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dno Hetisek jakieś dziecko.. Stary SevenHeven to nie ten co teraz kiedys byla zabawa a teraz ?? hahaha 600 expa w godzine 100 nie wbijesz . Hamek ma byc do zabawy a nie do meczenia sie ... I ogarnijcie te eq z navi + Team rozjebany jak paczka dropsow na ulicy.. Nie polecam Serwera. HETISEK TO ROZJEB

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eq navi kurwa ? gdzie widzisz ? sry za słowa ale juz ponosi.... gdzie Ty widzisz eq navi ?? Hetisek jest spoko,reszta z ekipy też nie jest źle na tym serwie,tylko jakis gosciu przerobił screena i juz wielkie halo,gosciu nie ma dostępu do Navi to skąd miał wziąść takie eq ?

Przez wasze komenty tylko kurwa ludzi nie przybywa,bo pierdolicie bezsensu jakies bzdury,gdybys widział eq navi na serwie,to się udzielaj,lecz nie widziałes więc Ciiiii.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Zagrałbym ale nie mogę założyć konta na speedy żeby clienta pobrać ;/

50442140989713903247.png

Opublikowano

No serwer cudowny,żaden dedyk mnie tak nie wciągnął.

Na początku yangi lecą kiepsko ale jak wbijecie 110 i wejdziecie na te nowe mapy,to 1kkk macie w 5 minut.

6/7 bon tylko do expa mnóstwo broni,jak na hamachi mnóstwo graczy,miła atmosfera,z gm da się pogadać jak z człowiekiem nie jak z maszyną.

Serwer najlepszy na jakim grałem.

3-4h mam 125lvl z robieniem eq.

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick:Existed JINNOO@@

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Serwer dno Hetisek jakieś dziecko.. Stary SevenHeven to nie ten co teraz kiedys byla zabawa a teraz ?? hahaha 600 expa w godzine 100 nie wbijesz . Hamek ma byc do zabawy a nie do meczenia sie ... I ogarnijcie te eq z navi + Team rozjebany jak paczka dropsow na ulicy.. Nie polecam Serwera. HETISEK TO ROZJEB

hahhah, 100 nie wbijesz w 1h? to sie wbija jakos 20minut frajerku jak expic nie umiesz to spierdalaj

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Gram na serwerze od początku i nikogo z eq z navi nie spotkałem.

Serwer Polecam, szybki exp, drop yang itd

x

Opublikowano

Serwer fajny, przyjemnie się gra, mili ludzie itp..;-) Podsumowując serwer boski..;d

P.S

Hetisek nie wiem czy Ci wczoraj Buszek napisał ale z wachlarzu odkrywcy nie da się nic dalej zrobić..: )

Opublikowano

wezcie, zwieksze szane na ulepszenie

wczoraj 5 razy spalilem na miecz 125 ;f

powinno byc z 70-80% na ulepszenie

Tu jest gdzieś 70 % tylko miałeś pecha ;D

P.S

Hetisek nie wiem czy Ci wczoraj Buszek napisał ale z wachlarzu odkrywcy nie da się nic dalej zrobić..: )

mówił Hetiskowi , powiedział ze wie o tym .

75775358773159538492.png

Opublikowano

Boże , tutaj hackerzy są na poziomie jutube... wystarczą dobre skrypty i po sprawie..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Koleś co ty za przeproszeniem Pierdolisz? Kuźwa 1 dzień 2/3h i masz 150 lvl. Następny dzień i 250. Eq śmierci to pikuś jak są ch2. Więc nie męczysz się za bardzo. Dla ciebie to serwer musiał by mieć 10000000% expa i tyle samo dropa i yangów. Ogarnij człowieku.

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Siema wszystkim z tej strony [GM]DNA ;d Te opowieści o eq z navi co o mnie krażyły to same brednie,chamsko przerobione żeby zepsuć mi reputację. Cieszę się że już po wszytskim itd.

PS. Nigdy nie biegałem w eq z navicata ;_)

Opublikowano

A ja wam powiem tak,gosciu ten Smoke,który dostarczył te przerobione SS'y jest botem,chyba za duzo filmików od Isamu(Nie żebym miał coś przeciwko Isamu,fajny gosciu też oglądam jego filmiki) lecz to już powoli denerwuje,byłbym za permem dlatego gracza ponieważ cały czas co go widzę ubliza innym od rudych .... (kropki zamiast niecenzurowanych słów) Pieprzył tyle o tym navi,ze nie warto tu grać,został odbanowany to od razu wbił na serwa,szkoda takiego goscia,ma chyba z 10 lat max.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Może już była odpowiedz na to pytanie, ale czy TS działa ? ;d

12305514727105570066.gif

" Nie dyskutuj z debilami, najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a

potem pokona doświadczeniem. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...