Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mineserv.eu

ZiomalZfirmyHG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem bo kupiłem serwer minecraft na www.mineserv.eu i jak wchodzę w panel to jest caaaały czas ikonka taka odświeżania przy serwerze, mam też przy każdym co klikne taki błąd:Can't connect to Minecraft bridge! (110: Connection timed out) Co robić?

Take it easy my friend

Opublikowano

Serwer na plikach bukkit czy minecraft.net? Spróbuj usunąć mapę i wgrać nową. Jeśli dalej będzie to samo to napisz do nich na e-mail'a.

Opublikowano

Ja dopiero co kupiłem ten serwer i nic nie mogłem zrobić, pisze serwer jest offline (błędy)... Serwer jest na maszynie s8.mineserv.eu, maila już napisałem do supportu. POMOCY!

@EDIT

A jak chcę wbić do ftp to:

An error has occured

Unable to connect to FTP server s8.mineserv.eu on port 21.

Take it easy my friend

Opublikowano

Hmmmm... to u nich mają pewnie małe problemy poczekaj chwile i spr ponownie jak będzie ten sam wynik to czekaj na odp od nich no chyba że mają przeciążenie i twój serwer oczekuje na utworzenie @down pewnie tak

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja ma problem. Pobralem plugin RoadProtector (na dedyku MineServ) i go usunalem a teraz nie mozna budowac :'( nie wiem co robic licze na jak najszybsza odpowiedz

Opublikowano

Do autora tematu, posiadam serwer z MineServ.eu problemu z panelem mogę występować gdyż wgrywany jest update.