Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Większa szansa na lf4 fake czy prawda?

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Dzisiaj kupiłem około 30 kluczy na pl1 i około 220 na węgrach, dostałem za to na węgrach 2 czy tam 3 cpu niewidkowe, kilka osłonek(tych słabszych, 1 tylko "dobra") i w pizdu ammo, a sentinel też wypadł, a na pl1 1 cpu niewidkowe i śmieci(na węgrach jeszcze chyba 6 do apisa części, a pl1 nie patrzę).

Mniejsza o to, ale dlaczego qrka nie było ani 1 lf4?

Myślicie, że ten event to fake czy jak?

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Kwestia farta, faktycznie dropi więcej jak jest ta "szansa", sprawdzałem kiedyś :)

Opublikowano

Wiesz, kiedyś to oni mogli dawać:P

Kiedyś dynie i w ogóle skrzynki okolicznościowe były super, a teraz gówno;d

Więc z szansą na lf-4 też może tak być;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

300 kluczy i 3 lf4 dzisiaj reszta to śmiecie lf2 lf3 bo2 i napędy .... coś marnie jak na podwójną szansę na lf4 -.-

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nic Ci po mapie . To zależy tylko i wyłącznie od szczęścia. Ja kiedyś na 1-1 z 100 kluczy 3 lf4 i 3 densy < tyle, że jeden z handlu> i bosterki

Opublikowano

Nic Ci po mapie . To zależy tylko i wyłącznie od szczęścia. Ja kiedyś na 1-1 z 100 kluczy 3 lf4 i 3 densy < tyle, że jeden z handlu> i bosterki

Pewnie i tak mi nie uwierzycie , na 4-3 wydropiłem sentka i lf4 , na 4-2 spectrum. cala reszta 2-8 , 2-7 , 3-4 ... samo gówno , xeno itd.

Co do tego , zawsze jakiś tam procent/y się zwieksza/ją. Pewnie to mały/a % , ale zawsze jest.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mi o dziwo podczas eventu na podwójną szanse wpadają żadziej około 150 kluczy - 1 lf-4 , a najwięcej wpada mi podczas złotych skrzyń około 50kluczy - 1 lf-4

Opublikowano

bo ten event się nadaje o kant dupy roztłuc .... 600 kluczy i co? 2 LF4 :D i kto tu jest bossem :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

ja też tak chce !! na 350kluczy 1lf4 :( i to jeszcze w ostatnie 10kluczy.

jest sposób, na lf-4 i to nie jest bug tylko trzeba trochę myśleć głową, ja wpadłem na to 6 miesięcy po wprowadzeniu lf-4

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

jest sposób, na lf-4 i to nie jest bug tylko trzeba trochę myśleć głową, ja wpadłem na to 6 miesięcy po wprowadzeniu lf-4

To się tym "sposobem" podziel <_<

@Topic: z 200 kluczy trafiłem 1 lf 4 i parę lf 2 podczas tego eventu

Parę dni później kupiłem 2 klucze tak o - 50x niewidek i lf 4

Wszystko zależy od szczęścia

Jednemu podczas tego eventu trafi się z np. z 20 kluczy 5 lf 4 a innemu 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...