Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z serwerem No hamachi

demkam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zrobilem wszystko jak jest na tutach mam zewnetrzne ip itp.. i wyskakuje mi to:

ifsuiq.png

Co mam robic? moze polecacie jakis tutek na robienie serwera bez hamachi?

Opublikowano

Może zamiast bawić się różnymi programami to po prostu kupisz sobie dedyka. Polecam ycraft.pl miałem tam dedyka i był dobry tylko nether strasznie lagował.

Opublikowano

Taa dedyka? po chuj wydawac kase na duperele lepiej za darmo.. Nie warto wydawac kasy na cos takiego ci co wydaja na takie cos kase to zwykli maniacy ...

Prosze o dalsza pomoc..

Opublikowano

Wejdz w CMD wpisz W Wierszu Polecenia: ip config

Znajdz Tam IP NP:192.168.**

Wklej Do Przegladarki

Wpisz W nazwie Uzytkownika:admin(Z Duzej A Albo z Malej)

Haslo:admin(Z Duzej lub z małej)

Jak Nie wejdzie to popros Mame/Tate/Opiekuna Zapytaj Czy zmieniali Hasło Do Routera/Modema

Jak Wejdziesz to Sprawdz Czy masz Odblokowane Porty

i Znajdz Zakładke Cos o Virtual Serwer Lub cos takiego Jaki Masz Router/Modem? Odp

Powodzenia :)

TheFearsMc

88a8e10ce9025fa544fe24d4f05f68a510391.png

Jesli Ci Pomogłem Daj LiKe:)

Opublikowano

masz za duży ping po wyłączaj nie potrzebne programy Gadu-Gadu skype itp i spr

@up on odblokował porty on ma problem z pingiem! umiesz czytać znasz angielski? pisze port został odblokowany ale problem z pingiem ma!

@down xD hmmm... a są jakieś jeszcze inne komputery pod sieć podłączone? weź może zrestartuj router i spr

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

No super up ^^ to juz dawno jest zrobione :> porty odblokowalem dawnooo

warrock nie mam nic po wlaczane all wylaczone

Router D-link

Warrock moja krew tez agresywny haha xDD

Ale tak serio to jakis problem z pingiem :P

Opublikowano

Nom są komputer 1 i telewizor z netem xD zrestartuje i napisze :P

Po tym resecie jeszcze lepiej 3 i to 2 na czerwono są :>

Opublikowano

Help!!!!!! potrzebuje pomocy z tym... Teraz w tym 3 pisze:

Your port is NOT OPEN or not reachable! wez ktos daj jakiegos linka do tuta

Opublikowano

@up xD zrób screena wcześniej ping a teraz port LOL

a i spr czy dobrze wpisałeś port i spr czy dobry port na routerze wpisałeś a i zobacz czy żeś nie ustawił protokuł UDP zamiast TPC(na routerze i w programie) zadziałało coś czy co? bo nie wiem czy mogę już odpuścić ten temat czy dalej na nim siedzieć i pomagać

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

port od 25565 do 25566 protokół TPC w routerze i programie

Dziwne to po zresetowaniu routera all walneło

ss:

2iqhesn.png

Opublikowano

ja tak miałem jak miałem jeszcze wewnętrzne ip teraz mam zewnętrzne hmmmm... wyłoncz neta z gniazdka odczekaj chwile i podłącz jak będzie to samo to zobacz czy czasem nie odznaczyłeś tego portu

czyli:

61123401946507847650.jpg

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

zrestartuj kompa z internetem @up masz skype jak tak to mógł bym ci lepiej pomóc byś mi pokazał wszystko na skype przez opcję współdziel ekran e spróbuj dodać inny port np 12345 i spr przez PFPortChecker czy jest tak samo niechodzi mi o kamerke chodzi mi o współdzielenie ekranu a jak coś to gg mi nie działa :(

@down też nie lubię siebie pokazywać w internecie

ok może być hamachi dołoncz do sieci :testercool hasło 12345 a i podaj swój nick na hamchi i swoje ip na hamachi żeby ktoś inny nie wlazł

na podwórku to się mogę pokazać ale za żadne skarby nie w necie

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Mam skype ale nie lubię pokazywać swojej osoby xD mogę gg ci podać : 43054642

Heh to pisz na gg :D tez mam 12 lat :D Ale wiesz ja nie lubię się pokazywać nawet na podwórku :D

Hmm a jak gg nie dziala to masz moze hamachi? :D

To samo jak sie doda port 12345 itp.. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...