Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xartez.pl [PL][DEDYK]

FighterWks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(wiem że serw dla jajcUF) -(ZOSTAŁEM ZMUSZONY SEKSUALNIE) Przeczytajcie mój nick od końca.. Ale dobra... Co do serwa , trochę mi się wydaje że GA nie ogarnia rat,() ^^ co do wszystkiego jest ok , trochę widze będą walczyć o tego laptopa ^^ , Startuje na DZI EMA , będę promować serwer (hue hue)

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

LUDZIE WIDZIELIŚCIE ITEM SHOP WSZYSTKIE ZBOJE PIERŚCIENIE EXPA TO SERVER ŻEBY SE ZAROBILI JAK WY SIE DAJECIE NABIERAĆ OMG

100 SM = 30 dni Konto VIP AP.100SM 92578 30,75 PLN z VAT

(25 PLN netto)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

LOL a mi pather nie działa jak sie załaduje to wszystko to mi metka pl pokazuje WTF HELP

Nie Mam Sygny. Po co mi :)

Jak dasz takie fajne + to ja sie odwdziencze

Opublikowano

Zagrałem chwile, i wg mnie ten serw to jakaś pomyłka.Za mały drop yang (porówujący ceny w sklepach...), czym mamy przywrócić um jak nie wejdzie na 17 na M ?.30 level to 5 minut gry, ten serwer nie wygląda jak hard...

Opublikowano

Serwera nie polecam, HA to złodziej.

Kiedy pracowałem na Shadvanie, wykradł strone i teraz jej użył - zero poszanowania dla autora.

Dogadałem się z jakimś gościem z tego całego teamu, teraz jest powiedzmy, że "legalnie" ale i tak nie polecam - kupując coś z isu, dajesz zarobić złodziejowi.

Poza tym obserwowałem stronę wcześniej i przed prezentacja na MPC grało 10 osób i jak widać zdążyli wbić się do topki tak, że cięzko będzie ich nadgonić.

Opublikowano

Mało ci kasy dałem zarobić ? Nie psuj reputacji bo to tak nie ładnie

Umowa była inna ty miałeś nie psuć reputacji Mariusz z tobą o tym gadał chyba jasno.

i co zmieniasz strony za Złodziej to ty możesz wiesz co robić to była Kopia którą kazał mi Zrobić Lobo

393.jpg

Opublikowano

Mało ci kasy dałem zarobić ? Nie psuj reputacji bo to tak nie ładnie

Umowa była inna ty miałeś nie psuć reputacji Mariusz z tobą o tym gadał chyba jasno.

i co zmieniasz strony za Złodziej to ty możesz wiesz co robić to była Kopia którą kazał mi Zrobić Lobo

Dałeś mi zarobić? Ciesz się, że sie zgodziłem na współprace, bo by musiała mamusia za Ciebie w sądzie płacić.

Umowa? Miałem nie zdradzać błędów na stronie, które mogłyby przynosić zysk użytkownikom, a Wam strate. Zrobiłem coś takiego?

Nie, bo strona błędów nie ma. A Ty dla mnie i tak pozostajesz złodziejską kurwą. Bye.

[+] Podałem warunki umowy, tylko jeden z nich został spełniony, więc thx za taka współprace. Jeśli nei wiesz o co chodzi to sobie pytaj tego gościa, niech ogarnie smsy ^^

Kopia MOJEJ STRONY, a nie Lobo, który jest takim samym chujem jak Ty.

Btw. Jak by Ci kazał gówno zjeść też byś zjadł?

Opublikowano

Taaa... kolejny serwer pod IS ech kiedy się nauczą że teraz hardów jest za dużo i że jak ktoś chce zagrać na hard to zagra na Balmora (bo FuBu >.<) albo RAVIE(bo to jest serwer dla graczy POLECAM!!)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Ile tutaj mniej więcej osób gra?.

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Heh Założyciel to jakieś śmieszny typ pisał mi na GG że ze startu będzie miał 1000 osób Online bo ma ludzi od reklamy itp i nie będzie dawał reklamy na MPC a tu co :/ KaaBuuum nie ma 1000 graczy max widziałem 5 jak narazie Admin to wielki oszust !!!

haha i mówił że na serwer wybulił 5 Tysi

Opublikowano

Ktoś kto jest tam gm podszywa sie pode mnie, już wysłałem prośbę o usunięcie mojego zdjęcia, jeżeli nie sprawa trafi do sądu.

korneleknew.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...