Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Serwer widzialny tylko dla mnie

kornik755

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem, zawsze, kiedy chcieliśmy z kolegami pograć na multi na MC, ja zakładałem serwer. A teraz? Problem. Tylko ja serwer widzę, nawet na Hamachi, wyłączałem firewall, otwierałem porty, wyłączałem tryb online, ogólnie nic nie pomaga! Ktoś miał taki problem?

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

Wyłącz antyvirusa. Spróbuj aby kolega wpisał ip z portem.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

IP z portem wpisywane, porty otwarte dobre, wyłączałem wszystko. Od antywira po firewalla i Windows Defendera. Nic nie działa. Dodam, że serwer jest modowany, jednak ta sama paczka działa u mojego kumpla, jednak mamy tam okropne lagi.

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

Aż tacy durni nie są... Skoro żaden z 10 kumpli niewidzi mojego serwera, a z każdym innym nie ma problemów...

Opublikowano

A może spróbuj z innymi plikami serwerowymi, mój kolega ma tak że tylko bukkit mu chodzi, a jak uruchomi serwer z minecraft.net to nikt nie widzi.

Opublikowano

To samo z Bukkitem i czystym launcherem, próbowałem też z konsoli i exe... Nic z tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...